“Οικογενειακή” υπόθεση το παιχνίδια Ν.Α. Νίκης-Νίκη

«Οικογενειακή» υπόθεση είναι ο σημερινός αγώνας στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας. Στις 19.00 θα τεθούν αντιμέτωποι οι Νέοι Αθλητές και η Νίκη, δηλαδή δύο ομάδες που έχουν την ίδια βάση, με τους γηπεδούχους να απαρτίζονται κυρίως από νεαρούς καλαθοσφαιριστές που προέρχονται από το φυτώριο των «κυανολεύκων».

Το προπονητικό δίδυμο των Νέων Αθλητών Στέφανος Τύμπας και Κώστας Μανωλόπουλος έχουν εκτός πλάνων τους Άγγελο Λουκίδη και Άγγελο Καλιντζέο για επαγγελματικούς λόγους, ενώ για την ίδια αιτία ίσως να μην παίξει και ο Χρήστος Νικολόπουλος.
Η σύνθεση των Νέων Αθλητών: Σαπούνης, Ράπτης, Καζεπίδης, Ρουσιώτης, Αγραφιώτης, Σούλης, Αγάλου-Λωρίτης, Πανιόπουλος, Ανδρεόγλου, Παναγιώτου, Παναγιώτου, Τόρης.
Ασφαλώς οι παίκτες του Λάμπρου Πρέκα είναι το μεγάλο φαβορί για την τελική επικράτηση στο σημερινό ματς, με τον Βολιώτη τεχνικό να σκοπεύει να χρησιμοποιήσει όλους τους καλαθοσφαιριστές που θα έχει μαζί του και συγκεκριμένα τους Τζίνη, Κοντογιάννης, Δελιόπουλος, Παπούλια, Γιωτόπουλο, Μπόγδανο, Τσαβέ, Βλήτσιο, Τσώλη, Διγενή, Μαυροφώτη, Τοκατλίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις