Λ. Μπακάλης: Με υπομονή και ηρεμία θα έρθει η νίκη

Μπορεί ο Ρήγας Φεραίος να είναι το θεωρητικό φαβορί για τη νίκη στο αυριανό (6/11, 14.00) παιχνίδι με τον Αστέρα Πετριτή στο Βελεστίνο, ωστόσο, ο προπονητής των «κυανολεύκων», Λάκης Μπακάλης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε πως το ματς θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ρήγα:

«Είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή εκ μέρους μας. Για να φτάσουμε στη νίκη πρέπει να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο και να μην έχουμε απότομες διακυμάνσεις στην απόδοσή μας. Επιβάλλεται να μην παρουσιάσουμε κενά διαστήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπως έχουμε κάνει σε άλλα ματς.
Επίσης, χρειάζεται να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας μέχρι να βρούμε τον τρόπο να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα και βέβαια να είμαστε πολύ δυνατοί στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να βγούμε νικητές από τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες. Το τονίζω αυτό διότι ο Αστέρας Πετριτή έχει αποδείξει πως είναι σκληρή ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Δεν είναι τυχαίο ότι απέσπασε ισοπαλία σε μία έδρα όπως αυτή της Α.Ε. Καραϊσκάκης».
Ο τεχνικός των «κυανολεύκων» δεν ξέχασε να ζητήσει και τη βοήθεια των φιλάθλων: «Στην προσπάθειά μας για το νικηφόρο αποτέλεσμα σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει ο κόσμος του Βελεστίνου και των γύρω περιοχών. Οι φίλαθλοί μας έχουν αποδείξει και με το παραπάνω την αγάπη τους προς την ομάδα, αφού μας ενισχύουν σε κάθε ματς. Το ίδιο θέλουμε και την Κυριακή, καθώς με τις εκδηλώσεις τους μπορούν να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη του Ρήγα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις