Από ένα βαθμό πήραν ΑΕ Διμηνίου και Παγασητικός

Από ένα βαθμό πήραν ΑΕ Διμηνίου και Παγασητικός στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΘ. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο ΕΑΚ Βόλου, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν δύο φορές το προβάδισμα στο σκορ, με την ομάδα του Θωμά Μακρή να ισοφαρίζει δις με τον Σεραφείμ Παπαϊωάννου με χτυπήματα πέναλτι.

Ο Παγασητικός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ στο 12′. Μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή της ΑΕ Διμηνίου, ο τερματοφύλακας Τριανταφύλλου απέκρουσε αρχικά, για να έρθει ο αρχηγός ο Βαγγέλης Λάιος και με σουτ να γράψει μέσα από τη μικρή περιοχή το 0-1.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 22, όταν ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι για χέρι του Στρούγγη μέσα στην περιοχή. Την «εσχάτη των ποινών» ανέλαβε να εκτελέσει ο Παπαϊωάννου, ο οποίος έγραψε το 1-1.
Ο Παγασητικός, που ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί εκ νέου στο σκορ στο 33′. Ο Γκατζούνας με ωραία κάθετη πάσα έβγαλε σε θέση βολής τον Ρηγίνο και αυτός απέναντι από τον Τριανταφύλλου δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει και να κάνει το 1-2, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Πάντως, στο 36′ ο Καλαμίδας ύστερα από ωραία προσπάθεια βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι από τον Καγιάννη, όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε άτου.
Στην επανάληψη η Α.Ε. Διμηνίου παρουσιάστηκε καλύτερη, ανέβασε ρυθμούς, είχε την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι.
Αφού πρώτα στο 50′ ο Ζαρίφης έχασε την ευκαιρία να σκοράρει για την ΑΕ Διμηνίου, στο 65′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτι. Ο Παπαϊωάννου το εκτέλεσε εύστοχα για να ισοφαρίσει σε 2-2.
Στο 76′ ο Ρηγίνος αφού ξεπέρασε και την αντίσταση του Τριανταφύλλου από πλάγια θέση επιχείρησε το σουτ, με τη μπάλα να περνά παράλληλα από την εστία.
Στο 78′ ο Καμπέρης πάσαρε στον Μπάρδα, για να προλάβουν οι αμυντικοί του Παγασητικού, με την ΑΕ Διμηνίου να έχει άλλες δύο καλές ευκαιρίες για γκολ. Στο 85′ ο Πετρόπουλος βρήκε τον Μπάρδα και αυτός ενώ θα μπορούσε να σουτάρει θέλησε να βρει τον Ανδρέου, για να προλάβει η άμυνα του Παγασητικού και να διώξει τον κίνδυνο. Τέλος, στο 88′ δυνατό σουτ του Χατζησταμάτη δεν βρήκε το στόχο, με τη μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Τριανταφύλλου, Παπαεμμανουηλίδης, Λούμπαρδος (60′ Μπάρδας), Παπαϊωάννου, Δημουλάς (36′ λ. τρ. Καμπέρης), Ζαρίφης, Χατζησταμάτης, Χαντζής, Καλαμίδας, Γεωργιάδης (76′ λ. τρ. Ανδρέου), Πετρόπουλος
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Καγιάννης, Μπερτζέμης, Μυλωνάς, Στρούγγης, Τσορμμπατζής, Λάιος, Γκατζούνας, Σίμος (87′ Ξηρομερίτης), Μπραχόλι (68′ Ρουμπάτης), Μπούρντα (46′ Καψιώτης), Ρηγίνος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις