Η Δάφνη τις ευκαιρίες, ο Εθνικός το γκολ…

Πολύ σημαντική νίκη για τον Εθνικό, που επικράτησε με 0-1 της Δάφνης στο γήπεδο Νεάπολης «πιάνοντας» στη βαθμολογία την ομάδα των Αγ. Αναργύρων. Το γκολ που έκρινε το νικητή σημειώθηκε στο 20′ από το Μωραΐτη, με απευθείας εκτέλεση φάουλ που έστειλε αρχικά τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, για να χτυπήσει στη συνέχεια στην πλάτη του τερματοφύλακα Κορέντη κι από εκεί να καταλήξει στα δίχτυα…

Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πίεζαν όλο και περισσότερο, όσο κυλούσε ο χρόνος, όμως στις δικές του κλασικές ευκαιρίες για γκολ, δεν ήταν το ίδιο τυχεροί.
Σε απευθείας χτύπημα φάουλ του Αυλογιάρη στο 86′, η μπάλα αποκρούστηκε από την αριστερή κάθετη δοκό του Μπέικου, ενώ νωρίτερα (63′) και πάλι για τη Δάφνη χάθηκε εκπληκτική ευκαιρία όταν ο Τσαρέλας μέσα από τη μικρή περιοχή και με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο, έπιασε μια αδύναμη κεφαλιά που έδωσε την ευκαιρία στο σκορερ του Εθνικού Μωρΐτη να προλάβει να καλύψει την εστία του και κυριολεκτικά πάνω στη γραμμή τέρματος να απομακρύνει τη μπάλα επίσης με κεφαλιά (φωτό).
ΔΑΦΝΗ: Κορέντης, Βολιώτης (46′ Φιλοσόλγου), Λουκάς, Μαγιόγλου, Γκιάστας (46′ Μαρέδης), Αυλογιάρης, Μασούρας, Τσαρέλας, Παπαστεργίου (65′ Γιαννούλας), Ευαγγελός, Λαρίσης.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπέικος, Συμεωνίδης, Σκοτινιώτης, Κερμελής (46′ Μουτσινάς), Ματής, Κασδαρίδης, Πελεκάνος, Μωραΐτης, Αλτίνης (75′ Σεραφείδης), Παλάντζας (60′ Βέργος), Καραθάνος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις