Γύρισε στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ο Μαγνησιακός

Ο Μαγνησιακός αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα όπου ήταν καλύτερος και πέτυχε δύο γκολ, ενώ έχασε και πέναλτι. Συγκεκριμένα στο 55′ ο Προβιάς νικήθηκε από τον τερματοφύλακα, Γώγο, στο χτύπημα πέναλτι που εκτέλεσε, για να γίνει – τελικά – το 1-1 στο 65′ τον Κοντοβά. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται, καθώς υποστηρίζουν

πως το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς έγινε διπλό λάθος από το βοηθό και το διαιτητή της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα η φάση ξεκίνησε από ανάποδο πλάγιο άουτ (έπρεπε να δοθεί πλάγιο στους Μυρμιδόνες) και στη σέντρα σουτ που επιχειρεί ο Κοντοβάς και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα, επιθετικός του Μαγνησιακού βρίσκεται σε θέση οφσάιντ (πήδηξε μπροστά από τον τερματοφύλακα χωρίς να βρει τη μπάλα).
Οι Μυρμιδόνες μετά το γκολ που δέχθηκαν, έχασαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, με σπουδαιότερη αυτή του Στουρνάρα, ο οποίος πλάσαρε άουτ στο 70′ μέσα από τη μικρή περιοχή, μετά από σέντρα του Δ. Μπούρχα.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ και τελικά το πέτυχε ο Μαγνησιακός στο 80′ με πλασέ του Οικονόμου.
ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Γώγος, Κοντοβάς, Νικηφοράκης, Κουφάκης, Βέργας, Μάντζαρης (77′ Στέκας), Π. Μπούρχας, Δ. Μπούρχας, Τσιάτσιος (65′ Στουρνάρας), Πιπινής, Χαλάτσης
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσιος, Τσένα, Βασιλείου, Κοντοβάς, Προβιάς (60′ Τζήκας), Οικονόμου, Τσιάνος, Μπάλλας, Θεοδωρόπουλος, Μάιπας (46′ Καρακίτσιος) Γκέρτσος (46′ Κατσαμόρας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις