Ψυχρολουσία και πάλι στις καθυστερήσεις για Νέους Αθλητές με Μικροθήβες (80 photos)

Σ’ ένα ματς που κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι το τελευταίο λεπτό, Νέοι Αθλητές και Μικροθήβες αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2.

Σ’ ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 26’ όταν ο Κουτσούκης πάσαρε στον Σιώμο κι αυτός με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 33’ άλλαξαν οι ισορροπίες του αγώνα όταν ο Ρεφουγιάτι χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ στον Τασιά, σε μία φάση που οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι.

Οι έντονες διαμαρτυρίες του Διαματένια, έφεραν την αποβολή του με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα. Οι κυανόλευκοι των Ηλία Οικονόμου και Τάκη Βαταμίδη έχοντας το αβαντάζ του παίκτη παραπάνω κράτησαν εύκολα το μηδέν στην άμυνα πριν ο διαιτητής της αναμέτρησης στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Από πορτιέρο… σέντερ φορ και σκόρερ

Στο 2ο μέρος ο Ζαγκαβιέρος άλλαξε πόστο και από υπερασπιστής της εστίας των φιλοξενούμενων πέρασε στην επιθετική γραμμή, ενώ τη θέση του στα γκολπόστ πήρε Λανάι που αντικατέστησε τον Νιφώρο. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα των Μικροθηβών κατάφερε να ισοφαρίσει στο 50’ με σκόρερ τον Καλέμι.

Από το 50’ και μετά οι γηπεδούχοι πίεσαν ψηλά και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις να σημειώσουν το τέρμα ή τα τέρματα που θα τους έδιναν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Η πίεση απέδωσε καρπούς στο 68’ όταν ο Χαλκίδης με φοβερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Λανάι, γράφοντας το 2-1.

Η συνέχεια σε καμία περίπτωση δεν προμήνυε το φινάλε του αγώνα. Οι κυανόλευκοι είχαν ευκαιρίες να αυξήσουν κι άλλο τον δείκτη του σκορ με σημαντικότερη αυτή του Κουτσούκη, του οποίου το σουτ σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Όσο το χρονόμετρο πλησίαζε στα τελευταία λεπτά τόσο οι μνήμες έφερναν το ματς με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης στο προσκήνιο. Τότε οι Νέοι Αθλητές είχαν δεχθεί τέρμα από στημένη φάση στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Το ίδιο έμελλε να συμβεί και στο σημερινό παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι, στις καθυστερήσεις του αγώνα, κέρδισαν φάουλ από τα δεξιά, ο Καλέμι το εκτέλεσε, ο Ζαγκαβιέρος (που στο ημίχρονο από τερματοφύλακας, έγινε σέντερ φορ) με κεφαλιά ψαράκι έφερε το παιχνίδια στα ίσια. Το σκορ παρέμεινε 2-2 στα λίγα δευτερόλεπτα που απέμεναν με τους παίκτες των Μικροθηβών να πανηγυρίζουν και αυτούς των Νέων Αθλητών να τα έχουν με την τύχη τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νέοι Αθλητές Νίκης: Τασιάς, Χάνος (89’ Βλάχος), Τσαπέρος, Αποστολίδης, Σφονδυλιάς, Κουτσούκης, Ξηροκώστας, Σέλντι, Χαλκίδης (81’ Δώσσας), Σιώμος, Κουκουτής (57’ Νάνο)

Μικροθήβες: Ζαγκαβιέρος, Νιφώρος (46’ Λανάι), Ευθυβούλης, Διαματένιας, Παπανίκος, Κεπεσίδης (81’ Αναγνώστου), Σιούλης, Σκοτεινός, Μαντάνης, Βέτσικας, Ρεφουγιάτι (36’ Καλέμι)

 

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ – Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις