Με απουσίες στην Ηγουμενίτσα ο Απόλλων Λάρισας

Έτοιμοι για ένα ακόμη σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι είναι οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας. Ο λόγος για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας το απόγευμα της Κυριακής με αντίπαλο την ομάδα του Θεσπρωτού.

Μετά το πέρας της Σαββατιάτικης πρωινής προπόνησης, ο Σάκης Θεοδοσιάδηςεπέλεξε τους παίκτες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους Ηπειρώτες. Στην αποστολή δεν μετέχουν λόγω τραυματισμού οι Τάσος Κυριάκος, Αντώνης Καμπλιώνης, Δαβίδ Ιβανίδης, Νίκος Συράκος και ο Τάσος Κουρδής.
Ο κ. Θεοδοσιάδης προτίμησε να μην ρισκάρει την συμμετοχή των παικτών που βρίσκονται στο αποθεραπευτικό στάδιο, με τον φόβο, τυχόν υποτροπής των προβλημάτων τους.
Η αποστολή στην οποία κατέληξε ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, αποτελείται από τους παρακάτω παίκτες: Φιρινίδη (Τ), Σταυράκη (Τ), Σάββα, Ανδρέου, Χολέβα, Ιορδανίδη, Παπαδόπουλο, Γιαννακόπουλο, Αγριόδημο, Καμπέρη, Σουλίδη, Πέντα, Διβανέ, Γεωργίου, Σαχινίδη, Κολοβό, Γκουντρουμπή και τον νεοαποκτηθέντα Μάρκου.
Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου στην Ηγουμενίτσα όπου έχει καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις