Ψάχνει ένα ξέσπασμα ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Μετά από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, ο Ολυμπιακός επιστρέφει σήμερα στο Πανθεσσαλικό και θα αντιμετωπίσει στις 15.00 τους νεοφώτιστους Μαύρους Αετούς, με αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα που γνώρισε η ομάδα την περασμένη αγωνιστική στη Φιλιππούπολη της Λάρισας από τον Απόλλωνα.

Στον Ολυμπιακό σέβονται κάθε αντίπαλο, ωστόσο, το σημερινό παιχνίδι είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» να επιστρέψουν στις νίκες, προσφέροντας θέαμα στους φιλάθλους και διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις από την εμφάνιση και την ήττα από τον Απόλλωνα.
Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έχει καλέσει όλους τους παίκτες να βρίσκονται σήμερα Κυριακή στο γήπεδο, ανακοινώνοντας την 18αδα, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Όσον αφορά την ενδεκάδα, «παίζονται» κάποιες θέσεις μεσοεπιθετικά. Η αμυντική διάταξη δεν αλλάζει, καθώς οι Στουρνάρας και Ιωαννίδης θα είναι οι δύο ακραίοι οπισθοφύλακες (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα), οι Τέλλος και Κωστόπουλος θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας, με τον Κατσούλη να υπερασπίζεται την «ερυθρόλευκη» εστία. Από εκεί και πέρα, αν οι Πότσι, Οικονόμου αγωνιστούν στον άξονα, τότε οι Σταύρου και Δωματάς θα παίξουν στις πτέρυγες, με τον Ντα Κόστα να αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος (ο Πορτογάλος αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι), πίσω από τον Φλίγκο, ο οποίος θα αποτελέσει την «αιχμή του δόρατος» του Ολυμπιακού στην επίθεση. Αν δεν αγωνιστεί ο Πότσι, τότε ο Σταύρου πιθανότατα θα παίξει στον άξονα, με τον Μπρίτος να παίρνει θέση στο βασικό σχήμα.

Οι Μαύροι Αετοί
Η ομάδα του Ελευθεροχωρίου παρουσιάζεται αδύναμη, με μόλις πέντε βαθμούς στο ενεργητικό της, τους οποίους απέσπασε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Έχει αποσπάσει μόλις μία ισοπαλία εκτός έδρας (την 2η αγωνιστική από τον Αστέρα Πετριτή με 0-0), ενώ προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες (δύο εντός και δύο εκτός έδρας).
Ο προπονητής των Μαύρων Αετών, Στέφανος Ψύχος, θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Ψύρρα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Τσιγάρας, Ψύρρας, Βερβέρας και Γιαννούλας.

Τα εισιτήρια του αγώνα
Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων. Συγκεκριμένα:
-Γενική είσοδος: 10€
-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€
-Άνεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας): 5€
Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα)
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13.00.
Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Διαιτητής ο Χανίδης
Από την ΕΠΣ Μακεδονίας είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τους Μαύρους Αετούς. Συγκεκριμένα ο «άρχων του αγώνα» θα είναι ο κ. Γιάννης Χανίδης. Βοηθοί θα είναι
οι κ.κ. Τάσος Φράπος και Αλέξανδρος Ανδρέου, επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Κοσμάς Γιαννακόπουλος από την ΕΠΣ Λάρισας.

Συλλογή τροφίμων για τους άπορους
Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε ένδειξη υποστήριξης και αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, πριν από την έναρξη του σημερινού αγώνα, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα βρίσκεται αντιπροσωπεία εθελοντών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης- Παράρτημα Μαγνησίας για τη συλλογή τροφίμων, τα οποία θα διανεμηθούν στους άπορους συνανθρώπους μας και τις οικογένειές τους, που διαμένουν στον Ξενώνα Αστέγων του Δήμου Βόλου.
Οι εθελοντές θα βρίσκονται στη δεύτερη πεζογέφυρα, αμέσως μετά το εκδοτήριο, όπου θα εξυπηρετούν όλους όσοι θέλουν και μπορούν να συνδράμουν σ’ αυτή την προσπάθεια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις