«Καθάρισε» σε έξι λεπτά ο Αγροτικός Αστέρας

Με δύο πανομοιότυπες φάσεις ο Αγροτικός Αστέρας «λύγισε» τον ΑΟΧ και πέρασε με 2-0 από τα Χανιά, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της Football League.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το «2Χ2» στο φετινό πρωτάθλημα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τεγούση, έχοντας μάλιστα ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ, αλλά και εκμεταλλευόμενη την ανούσια κατοχή που είχε ο ΑΟΧ.

Ο… αιφνιδιασμός για τους γηπεδούχους ξεκίνησε από το πρώτο κιόλας λεπτό, όταν ο Τεγούσης εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Ρούνιτς, έκλεψε την μπάλα και με πλασέ έκανε το 1-0. Σε μια αντίστοιχη φάση πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης έκλεψε ξανά την μπάλα από τον Βόσνιο αμυντικό και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και χαμένο πέναλτι, όταν –και πάλι- ο Ρούνιτς ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Δεινόπαπα, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι, όμως ο Αθανασίου μπλόκαρε την εκτέλεση του Φιλίπε.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Αντώνης Δρακόπουλος): Αθανασίου, Ζέρης, Ρούνιτς (31′ Λύρας), Θεολόγου, Δαμιανάκης, Γκεμίσης (81′ Βαρούχας), Φουρλάνος, Μάνιας (68′ Αποστολόπουλος), Τσουκάνης, Νικολόπουλος, Σταματής.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Γκότοβος, Κουκόλης, Μπουτζίκος, Αργυρίου (46′ Ουνγιαλίδης), Τάι, Τριανταφυλλάκος (57′ Χατζής), Τεγούσης, Δεινόπαπας, Φιλίπε, Πάτο (81′ Γκέσιος)

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις