Πέρασε από την Ηγουμενίτσα ο Απόλλων Λάρισας

Νέα νίκη πέτυχε σήμερα (6/11) ο Απόλλων Λάρισας απέναντι στον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα με 2-0 για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη πέτυχε έτσι ακόμα μια νίκη που την ανεβάζει και άλλο βαθμολογικά, ενώ πέρα από τα δυο τέρματα που πέτυχε θα μπορούσε να σκοράρει και ακόμα μια φορά καθώς είχε και δοκάρι, απέναντι στην ομάδα της Ηγουμενίτσας η οποία στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλή, ενώ στην επανάληψη όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών ο Φιρινίδης.

Ύστερα από ένα καλό παιχνίδι με καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο και με τον Απόλλων Λάρισας να στέκεται καλά στην αναμέτρηση και να σκοράρει στην μια από τις δυο καλές στιγμές που είχε, ενώ στο ίδιο τέμπο συνέχισε και στην επανάληψη όπου σκόραρε το δεύτερο τέρμα, ενώ είχε και δοκάρι.

Πλέον η ομάδα του κ. Θεοδοσιάδη στρέφει το ενδιαφέρον της στο κύπελλο Γ’ Εθνικής και στην αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής στην Άρτα με αντίπαλο την Αμβρακία Κωστακιών καθώς και το κύπελλο αποτελεί στόχο των Λαρισαίων.

Με την συμπλήρωση του ημιώρου η πρώτη καλή στιγμή όταν το μακρινό σουτ του Ιορδανίδη πέρασε άουτ, ενώ στο 41′ οι Λαρισαίοι πέτυχαν το 0-1 όταν ο Αγρόδημος με ωραίο συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βλάχου.

Στην επανάληψη το σουτ του Παπαδόπουλου στο 49′ πέρασε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Διβανές με ωραίο τελείωμα από πλάγια δεξιά και με εξουδετερωμένο τον αντίπαλο τερματοφύλακα με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 0-2. Δέκα λεπτά αργότερα ο Σαχινίδης είχε σουτ στο δοκάρι στην τελευταία αξιόλογη φάση της αναμέτρησης.

Διαιτησία: Τάσης (Θανασιάς, Λιόντος)

Θεσπρωτός (Λάζαρος Σέμος): Βλάχος, Ηλίας (87′ Μπέτσας), Μυρσινιάς (55′ Αναστασιάδης), Νόνης, Πάνος, Νάκος, Ντινιωτάκης, Μπέντσας, Ντόκος, Μηνάς, Μπίκας (81′ Σουκιάς).

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Χολέβας, Αγρόδημος, Γεωργίου (58′ Καμπέρης), Πέντα (66′ Γιαννακόπουλος), Σαχινίδης, Σουλίδης (82′ Ανδρέου), Διβανές.

athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις