Το φιλμ της 7ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΘ και βαθμολογία (πίνακας)

Ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣΘ, ‘όπου ο ΓΣ Αλμυρού συνεχίζει να ηγείται του βαθμολογικού πίνακα, μετά την άνετη επικράτηση επί του Αίαντα με 5-0. Στη δεύτερη θέση πέρασε ο Διαγόρας Στεφανοβικείου που έσπασε με εμφατικό τρόπο το αήττητο σερί των 32 αγωνιστικών για την Ακρόπολη Σέσκλου, της ποίας επικράτησε με 4-0. Ηρακλής “έπιασε” στη βαθμολογία…

τον Πύρασο επί του οποίου επικράτησε με 1-0, ενώ ο Πρωτεσίλαος με το 2-0 επί του Απόλλωνα έκανε τη δική του δουλειά, αφήνοντας την ομάδα των Καναλίων ουραγό της βαθμολογία, χωρίς πόντο. Ο Θησέας με νέο προπονητή τον Κ. Παπαστεργίου έφερε ισοπαλία 1-1 με το Σαρακηνό που ήταν η προηγούμενη ομάδα του, βελτιώνοντας τη βαθμολογική του θέση.
Η ΑΕ Διμηνίου γι ακόμη μια αγωνιστική έδειξε ότι αποτελεί «σκληρό καρύδι» καθώς κατάφερε να πάρει ισοπαλία (2-2) από τον Παγασητικό, ισοφαρίζοντας δυο φορές σε ένα χορταστικό παιχνίδι.
Η Σκιάθος πέτυχε τα πρώτα της γκολ και την πρώτη νίκη με 3-0 επί της αποδεκατισμένης Αγ. Παρασκευής. Τέλος άποντη παραμένει η Σκόπελος, η ποία δεν αγωνίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική λόγω των γνωστών προβλημάτων με τα δρομολόγια των πλοίων. Εξαιτίας αυτού του λόγου, παιχνίδι λιγότερο έχουν Παγασητικός και Άρης Μελ., που ήταν οι δυο αντίπαλοί της.

Τα αποτελέσματα συνοπτικά :

Α.Ε. Διμηνίου – Παγασητικός 2-2
Θησέας – Σαρακηνός 1-1
Ηρακλής Β. – Πύρασος 1-0
Σκιάθος – Αγία Παρασκευή 3-0
Διαγόρας – Ακρόπολη 5-0
Γ.Σ. Αλμυρού – Αίας 5-0
Απόλλων Καν. – Πρωτεσίλαος 0-2

Ο αναλυτικός πίνακας βαθμολογίας

 

Η επόμενη 8η αγωνιστική (12-13/11)
Διαγόρας-Α.Ε. Διμηνίου
Παγασητικός-Άρης
Ακρόπολη-Γ.Σ. Αλμυρού
Σκόπελος-Θησέας
Αίας-Ηρακλής Β.
Σαρακηνός-Σκιάθος
Πύρασος-Πρωτεσίλαος
Αγ. Παρασκευή -Απόλλων

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις