Παντελίδης: «Πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη μας»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του επί της Νίκης Βόλου ο Σάκης Παντελίδης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο υπηρεσιακός προπονητής της Πύδνας Κίτρους συμφώνησε πως ο διαιτητής έκανε λάθη αλλά διαφώνησε πως επηρέασε το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Σάκη Παντελίδη:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη νίκη, γιατί είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Η Νίκη Βόλου είναι ένα ιστορικό σωματείο με μεγάλη δυναμική, το απέδειξε και με τον κόσμο, με βαριά φανέλα αυτό όμως δεν μας εμπόδισε εμάς να καταθέσουμε την ψυχή μας για να πάρουμε ένα τρίποντο που τόσο χρειαζόμασταν και μας έλειπε τις τελευταίες εβδομάδες. Θεωρώ ότι ήταν πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη της ομάδας μου.

Θεωρώ πως λάθη έγιναν από τον διαιτητή της αναμέτρησης όπως είπε και ο συνάδελφος, πιστεύω όμως ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο αν θυμάμαι καλά πήραμε ένα ή δύο σφυρίγματα. Οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε για διαιτητικά λάθη μιας πλευράς. Ενδεχομένως να αδίκησε και τις δύο ομάδες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αδίκησε μόνο τη Νίκη Βόλου. Τις ίδιες ενστάσεις που έχει ο συνάδελφος για το γκολ που λέει πως ήταν επιθετικό φάουλ τις ίδιες ενστάσεις έχουμε κι εμείς για το πέναλτι που κέρδισε η Νίκη Βόλου. Αυτό βέβαια είναι φάση στιγμής κι οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει λάθος. Μπορεί να το είδαμε λάθος κι εμείς απ’ έξω μπορεί κι ο διαιτητής.

xorigoi kitros

Εμείς μένουμε στο αγωνιστικό κομμάτι, στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες γιατί είχαμε πει μέσα στα αποδυτήρια ότι καθαρός στόχος δεν είναι το πρωτάθλημα ή η δεύτερη θέση ή η τρίτη αλλά στόχος των παιδιών είναι κάθε Κυριακή να κερδίζουμε. Κι αυτό νομίζω πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν έτσι ώστε στο τέλος να κάνουμε ταμείο και να δούμε τι μαζέψαμε.

Στα προηγούμενα παιχνίδια δημιουργούσαμε ευκαιρίες, δεν τις μετουσιώναμε σε γκολ, και όταν μια ομάδα δεν βάζει γκολ δεν παίρνει τους πόντους μοιραία.
Εγώ κλήθηκα αυτή την εβδομάδα να διαχειριστώ μια κατάσταση γιατί για κάποιους λόγους δεν βρέθηκε προπονητής. Εγώ είμαι ξεκάθαρος και συνειδητοποιημένος σε αυτό που κάνω, η δουλειά μου δεν είναι προπονητής αυτή τη στιγμή είμαι υπηρεσιακός και θα είμαι για όσο χρειαστεί. Επειδή όμως στο ποδόσφαιρο αλλάζουν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει. Εμένα ο στόχος μου είναι άλλος κι ενδεχομένως να μην είμαι κι εδώ αύριο. Όλα είναι πιθανά. Δεν θα πω παραπάνω. Όποιος γνωρίζει τη διαδρομή μου μπορεί εύκολα να καταλάβει τι εννοώ.

Καθαρή άποψη για τις αμφισβητούμενες φάσεις δεν μπορώ να έχω. Είμαστε υπό την πίεση του παιχνιδιού. Ο καθένας τα βλέπει από την πλευρά του διαφορετικά. Σίγουρα παράπονα υπάρχουν και από τους μεν και από τους δε. Σε οποιοδήποτε παιχνίδι, σε οποιονδήποτε αγώνα του κόσμου. Πάντα οι ομάδες θα νιώθουν αδικημένες, έστω ένα σφύριγμα να μη σου δώσει ο διαιτητής. Η δουλειά μας είναι άλλη, άλλο το κομμάτι που πρέπει να ασχοληθούμε, για τους διαιτητές κάνουμε μια αναφορά ο καθένας, αυτό που πιστεύουμε. Ο καθένας διορθώνει τα λάθη του και προχωράει για να εμφανιστεί καλύτερος.

Να ευχηθώ καλή συνέχεια στη Νίκη Βόλου και στον συνάδελφο τον κ. Ξηροφώτο. Το ξαναλέω η Νίκη Βόλου αντιπροσωπεύει μεγάλη μερίδα κόσμου και έχει δείξει στην ιστορία της ότι ίσως δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτές τις κατηγορίες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις