Κόλα: «Συγγνώμη από τον κόσμο»

Συγγνώμη ζήτησε ο Κλεβί Κόλα εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της ομάδας για την ήττα στο Κίτρος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Ο μέσος της Νίκης στάθηκε στο πρώτο γκολ των γηπεδούχων που συνήθως κρίνει την έκβαση των αγώνων που θεωρούνται ντέρμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κλεβί Κόλα:

«Καταρχήν θα ήθελα να σταθώ στον κόσμο μας ο οποίος ήρθε να μας βοηθήσει και να μας στηρίξει σήμερα στον αγώνα. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε, δηλαδή τη νίκη και να τους ευχαριστήσουμε. Του ζητάμε μια συγγνώμη, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο απ’ το να συνεχίσουμε.

xorigoi kitros

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε να μπούμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, δεν τα καταφέραμε. Θεωρώ πολύ κομβική τη φάση του πρώτου γκολ του αντιπάλου γιατί στα ντέρμπι όποιος βάζει το πρώτο γκολ έχει το μεγάλο πλεονέκτημα. Δυστυχώς κατάφερε ο αντίπαλος να το βάλει. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να ισοφαρίσουμε, μπήκε το δεύτερο γκολ του αντιπάλου… Το θετικό είναι ότι δεν τα παρατήσαμε. Κυνηγήσαμε το γκολ και την ισοφάριση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Καλή συνέχεια στην ομάδα της Πύδνας».

Αν η παρουσία του κόσμου τους δημιουργεί άγχος: «Όχι δεν θα το έλεγα. Θεωρώ ότι μας βοηθάνε πολύ, απλά ήταν καθαρά δικό μας θέμα που δεν μπορέσαμε από την αρχή να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Ήταν κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις