Γ. Στεφανίδης: «Δεν μπορώ να πω αν ήταν ή δεν ήταν επιθετικό φάουλ»

Ο Γιάννης Στεφανίδης εκπροσώπησε τους παίκτες της Πύδνας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Νίκη. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος αρνήθηκε να πάρει θέση αν ήταν ή δεν ήταν επιθετικό φάουλ στον Πετράκο, πριν σημειώσει το πρώτο καθοριστικό τέρμα της Πύδνας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Στεφανίδη:

«Για εμάς ήταν ένα πολύ κομβικό σημείο για το φετινό πρωτάθλημα. Χάσαμε πάρα πολλούς βαθμούς. Από την αρχή του πρωταθλήματος οι στόχοι μας ήταν διαφορετικοί. Δεν μας πήγαν όπως τα περιμέναμε τα πράγματα και το παιχνίδι αυτό ήταν κομβικό γιατί δεν είχαμε αύριο. Όλη την εβδομάδα λέγαμε πως οπωσδήποτε πρέπει να κερδίσουμε τη Νίκη Βόλου και τα παιδιά το πίστεψαν. Όλοι δούλεψαν πολύ σκληρά με τον Σάκη και καταφέραμε και κερδίσαμε το ματς.

Εμείς από εδώ και πέρα αυτό που είπαμε είναι να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι δύσκολο. Μας έχουν φύγει λίγο μπροστά οι αντίπαλοι αλλά θα τα δώσουμε όλα, σε κάθε παιχνίδι θα κερδίζουμε και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει.

Για το γκολ του που η ομάδα της Νίκης θεωρεί ότι ήταν επιθετικό φάουλ: «Δεν μπορώ να πω κάτι, ο διαιτητής αυτό είδε τι να σας πω, δεν είμαι διαιτητής».

xorigoi kitros

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις