Έβαλε γκολ, πέτυχε «τρίποντο»

«Έσπασε το ρόδι» η Σκιάθος που κατάφερε να πετύχει τα πρώτα της γκολ και συνάμα την πρώτη της νίκης, αρπάζοντας την ευκαιρία που της έδωσε η αντίπαλος ομάδα της Αγ. Παρασκευής, στη σημερινή αναμέτρηση στο νησί, που την αντιμετώπισε μάλλον ως τυπική διαδικασία και τελικά ηττήθηκε με 3-0. Για τους Σκιαθίτες που είχαν πετύχει το προηγούμενο τέρμα τους…

στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Σκόπελο, όταν ο τερματοφύλακας Παπάρας πέτυχε τότε το μοναδικό γκολ ως σήμερα, τα πράγματα ήταν πιο εύκολα και με τρία τέρματα σε διάστημα δέκα λεπτών οι σκιαθίτες έκαναν την πρώτη τους νίκη κι ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία
Το 1-0 έκανε ο Μπάμπας με σουτ (50′), το 2-0 ο Παπάρας (57′) με εκτέλεση πέναλτι και το τελικό 3-0 έκανε ο Αλ. Τζελάι (60′)
Να αναφέρουμε ότι με 13 παίκτες ταξίδεψε η Αγ. Παρασκευή στη Σκιάθο και με τους δυο από αυτούς να εντάσσονται στην ομάδα μόλις την τελευταία στιγμή. Υπό αυτές τις συνθήκες η αναμέτρηση μάλλον ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα για τους φιλοξενούμενους και η ήττα αναπόφευκτη. Επιπλέον η μετάβασης το νησί για την ομάδα της Αγ. Παρασκευής, ήταν περιπετειώδης, λόγω των γνωστών προβλημάτων με τα καράβια. Έτσι , η μετάβαση της αποστολή στο νησί έγινε οδικώς ως τον Κατηγιώργη και μετά η ομάδα πέρασε στο νησί με καραβάκι.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Γ. Σταμέλος, Αλ. Ντελάι, Τουρναβίτης, Γραββάνης, Μπρέγκου (80′ Κυπαρισσός), Γαζέτης, Βεργίνης (60′ Τάσος), Σαρρής, Φερετζέλης, Μπάμπα (70′ Χρ. Τζελάι).
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Γιαννούκος (68′ Παπαδήμος), Γιάτσος, Κλώθος, Καψάλης, Παπακώστας, Μαλακασιώτης, Κουσιαρής, Καραγιάννης, Κόφφας (65′ Χαρίσης), Κοπάνας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις