Γκολ, θέαμα και «κυνήγι» κορυφής για το Διαγόρα

Χάρμα ιδέσθαι ήταν ο Διαγόρας που κατάφερε να επικρατήσει με άνεση στο παιχνίδι έδρας που έγινε στο Στεφανοβίκειο επί της Ακρόπολης με 5-0. Αυτή η νίκη έχει ιδιαίτερη αξία, αν αναλογιστεί κάποιος ότι αυτή η επιτυχία ήρθε επί ενός αντιπάλου που είχε διατηρήσει το αήττητο για 32 αγώνες με το Βαγγέλη Τάχο στον πάγκο του. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Διαγόρας είναι μόνος δεύτερος στη βαθμολογία με ένα πόντο πίσω από τον πρωτοπόρο Αλμυρό…

Οι δυο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους την 9η αγωνιστική, στο γήπεδο του Αλμυρού.
Σε ότι έχει να κάνει με την εξέλιξη του σκορ, αυτό άνοιξε στο 31′ μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Πάσχου. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου, αφού οι γηπεδούχοι κράτησαν το καλύτερο για το δεύτερο μέρος.
Το 2-0 έγινε στο 67′ από τον Καμπουρέλη με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κουβελά. Το 3-0 έγινε με πέναλτι που κέρδισε ο Πάσχος για ανατροπή και την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουβελάς. Στη φάση του πέναλτι είχαμε και την αποβολή του Πασιά με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 75′ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 4-0 με τον Κόκκα που έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας μετά από συνδυασμό με τον Καραπλιάγκο. Το τελικό 5-0 έγινε με τη λήξη της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουβελά, και με «βολ πλανέ» του Σπύρου Καραπλιάγκου.
Οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, ενώ για το δεύτερο και τρίτο γκολ του Διαγόρα εξέφρασαν σοβαρές διαμαρτυρίες για τη διαιτησία.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Λουφόπουλος (72′ Καρατζιώλης), Γαλογαύρος, Πρασάς, Καμπουρέλης (78′ Χολέβας), Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Καραμανλής, Πάσχος, Κόκκας (80′ Γάρος), Γκάμπας.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Στούκας, Ν. Αξιώτης, Πασιάς, Φ. Φώτου, Κ. Κολυμήτρας, Τσάμης (80′ Μπέας), Στ. Αξιώτης, Τ. Κολυμήτρας, Παγώνης, Τσουκάλης (58′ Τριχόπουλος), Παππάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις