Πέρασε νικηφόρα από τα Κανάλια ο Πρωτεσίλαος

Αν και ο Πρωτεσίλαος αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα αγωνιστικά, πηγαίνοντας να παίξει με 11 παίκτες στα Κανάλια, μπόρεσε και έφυγε νικητής από το γήπεδο, κερδίζοντας με 0-2 τον ουραγό Απόλλωνα. Η ομάδα του Πτελεού αναρριχήθηκε στην 3η θέση, ενώ ο Απόλλων παραμένει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα.

Σκόρερ και των δύο τερμάτων του Πρωτεσίλαου ήταν ο Μαριλέν. Ο επιθετικός της ομάδας του Πτελεού άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το δεύτερο τέρμα ήρθε στο 80′, όταν μετά από μεταβίβαση του Σούσκο, ο Μαρικλέν αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Απόλλωνα.
Ο Απόλλων στάθηκε άτυχος σε δύο περιπτώσεις, καθώς είχε δύο δοκάρια σε σουτ του Τσιουρή στο 25′ και σε κεφαλιά του Γιαννακούρα στο 70′.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝ.: Μουράβας, Πάντσιος (70′ Παπαπαναγιώτου), Φέιζο, Καράνταγλης, Παναγιωτάκης (60′ Φώτου), Χίντα, Γ. Μαστακούλης (17′ λ.τρ. Καλαμίδας), Βασιλείου, Γιαννακούρας, Τσουρής, Μάρκου.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Β. Χασιώτης, Μαλλιαρός, Κ. Κόρκος, Μιχόπουλος, Θ. Κόρκος, Σούσκο, Σ. Χασιώτης, Αραπίτσας, Μαρικλέν, Λάμπος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις