Σπουδαίο διπλό για τον Πρωτεσίλαο 2-1 τον Αίαντα

Ήττα μετά από εφτά αγωνιστικές για την ομάδα της Σούρπης που δεν είχε καλή απόδοση στον σημερινό αγώνα λόγω μεγάλης αγωνιστικής απραξίας ενώ ο Πρωτεσίλαος παρατάχθηκε πιο έτοιμος και κέρδισε το γειτονικό ντέρμπι.
Στο 5ο κιόλας…

…λεπτό ο Μαρικλέν με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1. Στο 60΄ο Παπαδόπουλος μετά από σέντρα του Κωστούλα με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα αφού προηγουμένως στο 22ο λεπτό του ακυρώθηκε γκολ ως επιθετικό φάουλ. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε και πάλι ο σεντερ φορ της ομάδας του Πτελεού, Μαρικλέν με σουτ έξω από την περιοχή σο 82΄ αφού προηγουμένως στο 78΄ ο Μιχόπουλος είχε δοκάρι.
Παράπονα για την διαιτησία της κ. Κουσκούνη εκφράστηκαν από τους γηπεδούχους για τρεις φάσεις κυρίως: η πρώτη για το ακυρωθέν γκολ στο 22ο λεπτό, στο 63΄δεν δόθηκε πέναλτι στο Κατσαβριά και στο δεύτερο γκολ που δέχτηκαν υπήρξε επιθετικό φάουλ.

ΑΙΑΣ(Κατσαμπέκης): Λαγός, Παπανικολόπουλος, Κοντοβάς, Καλοδήμος, Βέργας (46′ Χουλιαράς), Κοντογεωργάκης (60′ Μπούρας), Νικογιάννης, Μπιρτσάι (78′ Μαρμαγκιόλης), Κωστούλας, Κατσαβριάς, Παπαδόπουλος.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ(Ανδρωνάς): Σχουλής, Χασιώτης, Κ. Κόρκος, Θ. Κόρκος, Κραβαρίτης, Χριστέλος, Ζαφειρίου (80′ Σούσκο), Μιχόπουλος, Χρ. Παναγιώτου (86′ Ν. Κόρκος), Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν (84΄ Βίτσος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις