«Καληνύχτα στο άξιο τέκνο του συστήματος, Τεβεκέλη»

Άξιο τέκνο του συστήματος χαρακτηρίζει τον Τεβεκέλη, η διοίκηση της Νίκης μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε με αφορμή τα σφυρίγματά του στο Κίτρος τα οποία επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα. Παράλληλα η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος αναφέρει πως θα παραμείνει μακριά από κάθε “εγκληματική οργάνωση” ενώ αντίθετα θα συμβάλλει στην “άνοιξη” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές αλλά και την τεχνική ηγεσία για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο Κίτρος, μα πάνω απ΄ όλα θέλει να τους ζητήσει συγνώμη για όλα όσα βίωσαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, από τον ανεκδιήγητο διαιτητή Τεβεκέλη!

Το ήθος και η τιμιότητα είναι πάνω από κάθε νίκη και οποιοδήποτε τίτλο, που δεν προέρχονται από τις αξίες της ηθικής που διέπουν την ομάδα μας, από το 1924 που ιδρύθηκε!

Είμαστε μακριά και θα μείνουμε μακριά από κάθε “εγκληματική οργάνωση”, δεν έχουμε και δεν θα έχουμε την παραμικρή ανάμειξη σε “ύποπτα” cd με “σκοτεινές” συνομιλίες και κοιτάζοντας να διορθώσουμε τα δικά μας λάθη, θα περιμένουμε και θα συμβάλουμε στην “άνοιξη” του ελληνικού ποδοσφαίρου…

Ως τότε, την καληνύχτα μας στο άξιο τέκνο του “συστήματος”, Τεβεκέλη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις