Συνέλεξαν τρόφιμα για τον Ξενώνα Αστέγων

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου για τη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας για τις ανάγκες των ατόμων που διαμένουν στον Ξενώνα Αστέγων του Δήμου Βόλου. Πριν τον αγώνα με τους Μαύρους Αετούς, εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης συνέλλεξαν τα τρόφιμα, με την διοίκηση του Ολυμπιακού να προβαίνει στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου έδειξε έμπρακτα τη στήριξή της προς τους συμπολίτες μας, που έχουν μεγάλη ανάγκη και διαμένουν στον Ξενώνα Αστέγων του Δήμου Βόλου.
Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού της ομάδας μας με τους Μαύρους Αετούς, εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και συνέλλεξαν τρόφιμα μακράς διάρκειας, με την ανταπόκριση του φίλαθλου κόσμου να είναι μεγάλη.
Το ποδόσφαιρο τελικά δεν είναι μόνο γκολ και θέαμα, αλλά και αγάπη κι αλληλεγγύη.
Ένα μεγάλο μπράβο αξίζουν και οι εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης- Παράρτημα Μαγνησίας για την ανιδιοτελή προσφορά τους. Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν και στο μέλλον και πάντα ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρίσκεται αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλουν οι εθελοντές να στηρίξουν τους κοινωνικά αδύναμους συνανθρώπους μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις