Τσίρκοβιτς: «Είναι κρίμα…»

Διαβάστε τι δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Νεοκαισάρεια ανάμεσα στον τοπικό Αχιλλέα και την Ένωση Ιστιαίας που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 1-0, οι προπονητές των δύο ομάδων Ανθούλα Σαββίδου και Μίκι Τσίρκοβιτς. Να θυμίσουμε ότι η ομάδα της Ιστιαίας είναι ο αντίπαλος της Νίκης Βόλου την ερχόμενη Κυριακή (13/11, 14:00) για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Ανθούλα Σαββίδου (προπονήτρια Αχιλλέα Νεοκαισάρειας): «Ευχαριστώ πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές μου. Μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έδωσαν πνεύμα, ψυχή και θάρρος. Χάρηκα πάρα πολύ, αν και είχαμε κάποια προβλήματα. Τα διαχειριστήκαμε σωστά, ηρεμήσαμε και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε να πάρουμε. Γνωρίζαμε τον αντίπαλο, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και ευχαριστώ τα παιδιά για το αποτέλεσμα».

Μίκι Τσίρκοβιτς (προπονητής Ιστιαίας): «Συγχαρητήρια στην κ. Σαββίδου για το θάρρος και τη δύναμη που βρήκε για να μπει στο χώρο του ποδοσφαίρου, είναι ένα «κόσμημα». Συγχαρητήρια για τη νίκη. Ζητούμε συγγνώμη που δε σκεφθήκαμε να προσφέρουμε μια ανθοδέσμη. Ήλθαμε να κάνουμε μια προσπάθεια με τα παιδιά. Προσπαθήσαμε μέχρι το 89′ και χάσαμε ένα παιχνίδι που θα έλεγα ότι θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη τύχη. Το αποτέλεσμα όμως μετράει. Ο Αχιλλέας πήρε τη νίκη στο 89′. Τους εύχομαι καλή πορεία. Όσο για εμάς, ήταν να κάνουμε μια καινούρια αρχή. Οι ποδοσφαιριστές μου κατέβαλαν προσπάθεια, αλλά με τη νοοτροπία που επικρατεί δε γίνεται να χτίζεις κάτι 89 λεπτά και στο 90′ να το «γκρεμίζεις». Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς θα κάνουμε μια προσπάθεια να μπορέσουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου αλλά είναι κρίμα να χάνουμε ένα τέτοιο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις