Μ. Καπουρνιώτης: Πάμε για την 5η σερί νίκη

Τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς μετρά η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών έχοντας μάλιστα τόσο την καλύτερη άμυνα, όσο και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Οι “ερυθρόλευκες” μετά τη νίκη επί των Τιτάνων στη Δράμα, ετοιμάζονται την ερχόμενη Κυριακή να υποδεχτούν την Πυλαία στο Βόλο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Β. Μιχάλης Καπουρνιώτης δήλωσε στο goalpost.gr: “Μέχρι στιγμής ο απολογισμός μας είναι…

…θετικός. Όμως, έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας. Στη Δράμα δεν ήμασταν όσο καλοί θα θέλαμε, αλλά παρά τη μέτρια εμφάνισή μας φτάσαμε πολύ εύκολα στην επιτυχία.

Τώρα, υποδεχόμαστε την Κυριακή την Πυλαία με αποκλειστική επιδίωξη την 5η συνεχόμενη επιτυχία μας. Συνεχίζουμε να δίνουμε ευκαιρίες σε όλες τις παίκτριες της ομάδας μας, κάνοντας  rotation, ειδικά στις μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες.

Την Κυριακή αναμένεται να επιστρέψει η Κοτσιάφτη που λόγω ίωσης είχε μείνει εκτός αποστολής στο ματς της Δράμας, ενώ θ’ απουσιάσει η Αγαγιώτου που τραυματίστηκε. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά, επιδιώκοντας να διατηρηθούμε στην κορυφή μέχρι και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις