Συμπλήρωσε κάρτες ο Αλεξίου στον Ρήγα

Στην 8η θέση του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανέβηκε ο Ρήγας Φεραίος, μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί του Αστέρα Πετριτή στο Βελεστίνο. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις την προσεχή Κυριακή, καθώς έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο.

Επόμενος αντίπαλος για τους «κυανόλευκους» είναι η Ιστιαία, την οποία ο Ρήγας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στις 20/11.
Θυμίζουμε, πως ο Ρήγας είχε αντιμετωπίσει την Ιστιαία και για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής, από την οποία είχε αποκλειστεί, χάνοντας με 2-1. Ο τεχνικός του Ρήγα, Λάκης Μπακάλης, θα έχει την ευκαιρία να κατασκοπεύσει την Ιστιαία στο παιχνίδι Κυπέλλου της Κυριακής με τη Νίκη στο «Π. Μαγουλάς» και να σχηματίσει πλήρη εικόνα για τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του Βελεστίνου στο πρωτάθλημα.
Οι «κυανόλευκοι» αναζητούν ερασιτεχνική ομάδα από τη Μαγνησία για φιλικό παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί μέσα στην εβδομάδα.
Να σημειώσουμε, πως ο Γιώργος Αλεξίου στο ματς με τον Αστέρα Πετριτή συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει με την Ιστιαία ποινή μιας αγωνιστικής, ενώ αναμένεται να επιστρέψει από τον τραυματισμό του ο Θάνος Μπόρας. Επίσης, θα απουσιάσει και πάλι ο Σπύρος Γκάγκας, ο οποίος θα εκτίσει την πέμπτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις