Άλλος θεσμός, άλλα δεδομένα για Ηρακλή και Θησέα…

Έχοντας «ανοιχτούς λογαριασμούς» εξαιτίας μιας αναμέτρησης που δεν έγινε ποτέ, θα βρεθούν αύριο αντιμέτωποι Ηρακλής Β. και Θησέας, για τη Β’ φάση του θεσμού του Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να γίνει στο γήπεδο Νεάπολης στις 14.30′. Η αναμέτρηση των δυο ομάδων, που δεν έγινε, αφορούσε αγώνα…

πρωταθλήματος στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής Α’ ΕΠΣΘ (ορισμένη στο γήπεδο Πορταριάς), λόγω μη κατάθεσης από πλευράς Ηρακλή των Δελτίων Υγείας Ποδοσφαιριστών του. Αύριο γίνεται για ένα διαφορετικό θεσμό, με τα δεδομένα στις δυο ομάδες είναι, επίσης, εντελώς διαφορετικά…
Αυτό για τους «κυανόλευκους», πέρα από την τιμωρία του μηδενισμού στην αναμέτρηση και της αφαίρεσης δυο βαθμών, είχε επιφέρει κι άλλα γεγονότα, όπως η παραίτηση του τότε προπονητή Κώστα Μπαντά και την αντικατάστασή του από τον Κυριάκο Κοκκινάκη.
Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, ο προπονητής του Ηρακλή καλείται για το αυριανό παιχνίδι να λύσει ακόμα ένα δύσκολο πρόβλημα, πέραν αυτού των λιγοστών επιλογών του μικρού ρόστερ. Αυτό έχει να κάνει με το σοβαρό τραυματισμό του Σπ. Πολυμέρου, που θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς και την αντικατάστασή του από το μοναδικό τερματοφύλακα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Ηρακλής αυτό το διάστημα, το νεαρό Παναγιώτη Σακελλαρίου. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ότι θα έχει εκδοθεί το δελτίο του, καθώς πρόκειται για πρώτη εγγραφή κι όχι για μεταγραφή, που δεν επιτρέπεται σ’ αυτό το χρονικό διάστημα.
Από την άλλη πλευρά κι ο Θησέας βρίσκεται σε μια φάση αλλαγών κι αγωνιστικής αναδιοργάνωσης. Έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο από τον αγώνα του Σαββατοκύριακου που πέρασε, τον Κ. Παπαστεργίου, η ομάδα της Αγριάς θέλει να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο και να φανεί περισσότερο ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα.
Σταθμίζοντας τα διάφορα προβλήματα ο τεχνικός των «πράσινων», θα προσπαθήσει να ετοιμάσει την πιο ετοιμοπόλεμη εντεκάδα, ζητώντας ταυτόχρονα από τους παίκτες του να εφαρμόσουν στοιχεία από αυτά που ζητά ο ίδιος, στο νέο αγωνιστικό προφίλ..

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις