«Συμμορίες του ΣΕΓΑΣ τσεπώνουν τα χρήματα του Μαραθωνίου»

«Βόμβες» από τον Αναστάσιο Κουτσούκο στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του Κυριάκου Θωμαΐδη, στον ΣΠΟΡ FM 94,6!

Ο καθηγητής του πανεπιστημίου της Σορβόννης κατήγγειλε απίστευτα πράγματα για τον Μαραθώνιο της Κυριακής (13/11) και τον ΣΕΓΑΣ και μάλιστα, σημείωσε πως υπάρχει ΚΑΙ επίσημη καταγγελία του στην Ελένη Ράικου, που ερευνάται από την Εισαγγελία Διαφθοράς!

Μεταξύ άλλων, τόνισε, λοιπόν, πως «οι Έλληνες πολίτες πληρώνουν 50-100 ευρώ για να τρέξουν στον Μαραθώνιο και δεν παίρνουν αποδείξεις, αλλά απλό χαρτί. Ούτε μία υπογραφή ταμία. Τίποτα. Μιλάμε για σκάνδαλο. Καλώ την εφορία να επέμβει αμέσως. Προσβάλει όλη την Ελλάδα αυτό το πράγμα, τρίζουν τα κόκκαλα του Ευκλείδη! Συμμορίες του ΣΕΓΑΣ τα τσεπώνουν όλα και οι… από πάνω του κάθε αλητήριου, κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Υπάρχει ένας τραπεζικός λογαριασμός για την κατάθεση των χρημάτων. Καλώ την οικονομική αστυνομία να τον μπλοκάρει και να πάνε όλοι οι Έλληνες την Κυριακή να τρέξουν τσάμπα! Πρώτα με βγάζουν τρελό, μετά ιδιόρρυθμο και μετά συκοφάντη! Ας με πάνε στο δικαστήριο τότε. Δήθεν μπαίνουν τα λεφτά στην τράπεζα. Έχουν φτάσει στο σημείο ακόμη και να με απειλήσουν. Δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα, ότι θα με πετύχουν στη γωνία και τέτοια».