Φιλικό με Βέροια δίνει το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός Β.

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι πρόκειται να δώσει το προσεχές Σάββατο 12/11 ο Ολυμπιακός Βόλου. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στις 18.00 στο Πανθεσσαλικό υπό το φως των προβολέων τη Βέροια. Θυμίζουμε, πως το βολιώτικο συγκρότημα

είχε αντιμετωπίσει την ομάδα της Ημαθίας και τον περασμένο Αύγουστο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1, με τον Ντα Κόστα να σημειώνει το γκολ του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να κρατηθεί σε αγωνιστικό ρυθμό, καθώς δεν έχει υποχρεώσεις την προσεχή Κυριακή για το Κύπελλο. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, ενώ θα πάρει άλλο ένα παιχνίδι στα πόδια του ο Φελίπε Ντα Κόστα, ο οποίος στερείται αγωνιστικού ρυθμού, μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε δύο μήνες εκτός δράσης.

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο να βρεθεί το Σάββατο στις κερκίδες του Σταδίου και να απολαύσει την ομάδα σε ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι με μία δυνατή ομάδα της πρώτης κατηγορίας.

Τα εισιτήρια για το φιλικό
Αναφορικά με την είσοδο των φιλάθλων, να σημειωθεί ότι στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα διατίθενται κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αξίας 10€ , ενώ θα υπάρχουν κουπόνια ενίσχυσης των 5€ για τις γυναίκες και τα παιδιά άνω των 12 ετών, αλλά και τους ανέργους.
Τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών (με τη συνοδεία κηδεμόνα) θα εισέρχονται δωρεάν.
Οι φίλαθλοι, θα προμηθεύονται τα κουπόνια από τις 16:00 έως και την έναρξη του φιλικού αγώνα, ενώ η είσοδος θα πραγματοποιηθεί από τη δεύτερη πεζογέφυρα.
Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και για το φιλικό παιχνίδι

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις