Στις καθυστερήσεις ο Σαρακηνός 1-0 τον Ιάσονα Α.Μ.

Με γκολ του Καλαμάτα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σαρακηνός νίκησε με 1-0 τον αξιόμαχο Ιάσονα Άλλης Μεριάς και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τη μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο μέρος να την έχει ο Σαρακηνός στο 40′, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ιωάννου, ο Βαλωτής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σαρακηνός είχε την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους νεαρούς παίκτες του Ιάσονα να προσπαθούν απέναντι σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Ο Σαρακηνός είχε ορισμένες καλές στιγμές για γκολ, με τον Κωνσταντίνου δύο φορές να αποκρούει σωτήρια τις κεφαλιές του Βαλωτή, ενώ τρία σουτ των Μπαρμπούτα, Σαμαρά και Δημητριάδη δεν βρήκαν τον στόχο, με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Τελικά το γκολ για τον Σαρακηνό ήρθε στις καθυστερήσεις, με τον Καλαμάτα, ο οποίος αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή για τους νικητές. Ο Ιωάννου εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση και ο Καλαμάτας με κεφαλιά έγραψε το 1-0, δίνοντας τη νίκη-πρόκριση στον Σαρακηνό.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Τσαρδακάς (18′ λ.τρ. Ρέλλος), Ιωάννου, Τσαγγαράς, Σουλιώτης, Σούδης, Μπαρμπούτας (70′ λ.τρ. Καλαμάτας), Φραγκογιάννης (75′ Νιαώτης), Βαλωτής, Σαμαράς, Δημητριάδης.
ΙΑΣΩΝ Α.Μ.: Κωνσταντίνου, Σπύρου, Ρακής, Κοτσαλής, Κουτσουνίδης (40′ Γούσιας), Κάβουρας, Τσίγκας (70′ Βαρελόπουλος), Ζάχος, Ζακάι (46′ Θεοδωρόπουλος), Σιόβας, Καλογριάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις