Πρόκριση με ανατροπή για Άρη Μελ.

Στους «8» του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ προκρίθηκε ο Άρης Μελισσατίκων, μετά τη νίκη που σημείωσε με 2-1 επί του Διαγόρα στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, με τα τρία γκολ να σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα του Στεφανοβικείου να προηγείται στο σκορ, πολύ νωρίς, όμως στη συνέχεια ο Άρης κατάφερε και γύρισε το ματς, παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης.

Ο Διαγόρας από μια στημένη φάση άνοιξε το σκορ. Ήταν το 5ο λεπτό, όταν ο Κουβέλας εκτέλεσε φάουλ και ο Καπούλας με κεφαλιά έγραψε το 0-1.
Στη συνέχεια ο Άρης ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 22′ ισοφάρισε με τον Ίμπρα. Ο επιθετικός της ομάδας των Μελισσατίκων με σουτ έγραψε το 1-1, για να έρθει η ανατροπή στο σκορ στο 25′ από τον πολύπειρο Σπύρο Νούσια. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Νούσιας με προβολή μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας προσπάθησε να πιέσει με στόχο το γκολ της ισοφάρισης, με τον Άρη να παίζει με αντεπιθέσεις και να είναι πιο επικίνδυνος. Χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, ωστόσο, το σκορ δεν άλλαξε, με τον Άρη να παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης. Ο Διαγόρας, πάντως, εκφράζει παράπονα για τη διαιτησία, καθώς όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας του Στεφανοβικείου, θα έπρεπε ο διαιτητής να δείξει δύο κόκκινες κάρτες. Τις έντονες διαμαρτυρίες δέχθηκε ο διαιτητής της αναμέτρησης από τον προπονητή του Διαγόρα, κ. Βαγγόπουλο για τα μόλις 2 λεπτά καθυστερήσεων που κράτησε ενώ και στον πάγκο των γηπεδούχων σφυρίγματα του κ. Βλάχου προκαλούσαν συχνά πυκνά εκνευρισμό, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.
ΑΡΗΣ: Κουρίτας, Τσίρος, Γκοτζόπουλος, Θεοδοσιάδης, Γκίνης, Γκάγκας, Νούσιας (89′ Θεοδώρου), Κάρρος, Μυρμίγκης (72′ Κουτρούμπασης), Ίμπρα (46′ Δημόπουλος), Τσιαντής
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Ξανθάς, Λουφόπουλος, Κ. Καραπλιάγκος, Πρασάς, Καμπουρέλης, Καραμανλής, Κουβελάς, Καρατζιόλης, Καπούλας (37′ Σπ. Καραπλιάγκος), Κόκας (11′ λ.τρ. Πάσχος), Γάρος (54′ Γκάμπας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις