Στους “8” του Κυπέλλου ΕΠΣΘ ο Θησέας

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, ανάμεσα στον Ηρακλή και στον Θησέα, με την ομάδα της Αγριάς να παίρνει τη νίκη με 0-2 και συνάμα την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ, στο 5′ με πλασέ του Γκουγκούδη μέσα από την περιοχή, ενώ παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων για να πετύχουν τέρμα, το σκορ δεν άλλαξε με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Ηρακλής ζήτησε πέναλτι στο 53′ σε ανατροπή του Κοντοβά μέσα στην περιοχή του Θησέα, με τον διαιτητή Κούστα να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι. Στο 54′ ο Ντούρο από τα δεξιά έκανε την κούρσα, έβγαλε μπαλιά στον Σατελιάν και αυτός μπροστά από την εστία δεν μπόρεσε να σκοράρει, στέλνοντας τη μπάλα πάνω σε αμυντικό του Θησέα.
Για να…. μιλήσει ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, με τον Θησέα στο επόμενο λεπτό, στο 55′, να πετυχαίνει το 0-2 και να σφραγίζει την πρόκριση. Ο Ισά «έκλεψε» τη μπάλα από τον Τρελόπουλο, πάσαρε στον Βουρδάκη και αυτός με πλασέ πέτυχε το δεύτερο τέρμα για την ομάδα της Αγριάς.
Στη συνέχεια ο Ηρακλής είχε την υπεροχή, ανούσια όμως, χωρίς να υπάρχουν σπουδαίες φάσεις μπροστά στην εστία του Σταμέλου.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Σακελλαρίου, Ντούρο, Γιαλπλάρι, Γιαμαλής, ΚΟντοβάς, Καρπαθάκης (40′ Μαυρίδης), Λιάκος (57′ Λιάρος), Κιπτίου (46′ Μοράλες), Σατελιάν, Μίλτος, Τρελόπουλος
ΘΗΣΕΑΣ: Σταμέλος, Ζάγκας, Αναστασίου, Μούτος, Γαρυφάλλου, Ακριβούσης, Ισά, Καραλόπουλος, Κόρμπα (82′ Γιαννούλας), Γκουγκούδης (71′ Βλάχος), Βουρδάκης (66′ Κουρτέλης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις