Άνετα ο Γ.Σ. Αλμυρού 5-0 τον Μαγνησιακό

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετατράπηκε το παιχνίδι του Γ.Σ. Αλμυρού με τον Μαγνησιακό, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 5-0 και να προκρίνονται στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής, καθώς ο Αλμυρός αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία, με τον Μαγνησιακό να διαθέτει πολλούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεσή του.

Πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιώρου οι παίκτες του Θάνου Θεοδώρου είχαν ήδη πετύχει τρία τέρματα. Στο 5′ Ο Νικηφοράκης με σουτ έγραψε το 1-0, ενώ στο 13′ ο Βούλγαρης με νέο σουτ πέτυχε το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων. Στο 29′ ήταν η σειρά του Αραμπατζή να σκοράρει, γράφοντας το 3-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γ.Σ. Αλμυρού σημείωσε άλλα δύο τέρματα με τους Λιόλιο στο 62′ και Κρανά στο 78′, για να γραφτεί το τελικό 5-0.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης (57′ Κοντογεωργάκης), Φαράντος, Παυλίδης, Δημουλάς, Νικηφοράκης, Θωμαΐδης (46′ Κωτσιαρίδης), Λιόλιος, Τσόγκας, Αραμπατζής (61′ λ.τρ. Κρανάς), Ν. Βούλγαρης, Μακανίκας.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Μήτσας, Μπουρντάνης, Γκάγκας, Βασιλείου, Κοντοβάς, Κουτσιώνας (46′ Μπάλλας), Λάμπρου (61′ Τσένα), Καναβός, Αλιράι, Μάιπας, Τσιγαρίδας (77′ Βαρελόπουλος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις