Στην παράταση η Ακρόπολη 2-1 τον Παγασητικό

Στην παράταση η Ακρόπολη κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παγασητικού, νικώντας με 2-1 στο γήπεδο του Αερινού. Η ομάδα του Βαγγέλη Τάχου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 22′ όταν ο Μπούρντα για λογαριασμό του Παγασητικού άνοιξε το σκορ.

Ωστόσο, η Ακρόπολη στο 31′ έφερε το ματς στα ίσια, με τον Παγώνη να βρίσκει δίχτυα στο σουτ που επιχείρησε. Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο υπόλοιπο του παιχνιδιού το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το 90′, με τον Παγασητικό να χάνει δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τους Σίμο και Μυλωνά, με τη μπάλα να σταματά στα δοκάρια του Στούκα.
Στην παράταση η Ακρόπολη βρήκε τον τρόπο να σκοράρει στο 100′ με τον Καγιάννη, να γράψει το 2-1 και να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «8» της διοργάνωσης.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Στούκας, Στ. Αξιώτης, Παππάς, Τσάμης, Κ. Κολυμήτρας, Τ. Τσούτσας, Τασιούδης, Τ. Κολυμήτρας, Παγώνης (111′ Χρ. Τσούτσας), Ν. Αξιώτης (27′ Τριχόπουλος), Παλάντζας (75′ Μιχολίτσης).
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Καγιάννης, Ξηρομερίτης (65′ Μπερτζέμης), Μυλωνάς, Τσορμπαντζής, Καψιώτης, Λάιος, Σίμος, Θάνος, Ρηγίνος, Μπούρντα (72′ Ρουμπάτης), Περιβολιώτης (56′ Γκατζούνας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις