Μαγνησιακός: Η χαρά του να προσφέρεις

Ο Μαγνησιακός ήταν πάντα κοντά στο Ορφανοτροφείο και φέτος για ακόμη μία φορά πρόσφερε δώρα και χαμόγελα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η συμπαράσταση του Α.Σ. Μαγνησιακός Βόλου προς το Ίδρυμα του Ορφανοτροφείου και τα παιδιά του, είναι δεδομένη εδώ και πολλά χρόνια με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των παιδιών στα τμήματα Ακαδημίας του Συλλόγου!!!

Αυτή τη φορά όμως, η ευαισθησία των κοριτσιών της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου πρωτοστάτησε και αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί ακόμη πιο ενεργά, προκειμένου να προσφερθούν σ΄αυτές τις παιδικές ψυχές περισσότερα υλικά, αλλά και ψυχικά εφόδια!!!

Έτσι οι κοπέλες τις Ομάδας, με μπροστάρηδες τις Αρχηγούς Ζαμπάκα Εύα, Καλαπαναγιώτου Ζωγραφιά και Μεγαγιάννη Γιώτα και τη συνοδεία πολλών παικτριών, επισκέφτηκαν το Ορφανοτροφείο Βόλου και εκτός από ρουχισμό, βιβλία και δώρα που προσέφεραν, γνωρίστηκαν με τα παιδιά, συνομίλησαν, αλλά και έπαιξαν μαζί τους.

Τα ματάκια των μικρών παιδιών έλαμψαν από ευτυχία, βάζοντας πρόσκαιρα στην άκρη τις σκοτούρες και τα βάσανα τους και μάλιστα ο ενθουσιασμός τους ήταν τέτοιος που χωρίς πολλά πολλά αποφασίστηκε να διεξαχθεί φιλικός αγώνας ανάμεσα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου και τη Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου του Μαγνησιακού!!!

Ήδη οι πρώτες ενέργειες έχουν γίνει και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες!!! Τελικά η χαρά του να προσφέρεις, επιστρέφει πολλαπλάσια σ΄εσένα που την δίνεις!!!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις