Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για Ζώνα

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα Πέμπτη η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού, χωρίς πάντως να γνωρίζει κανείς αν θα γίνει κανονικά το προγραμματισμένο για την Κυριακή 20 Νοεμβρίου παιχνίδι με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, καθώς τα εθνικά ποδοσφαιρικά πρωτάθλημα

έχουν αναβληθεί επ’ αόριστον, με απόφαση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ.
Ο Ολυμπιακός το προσεχές Σάββατο (12/11) θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια στις 18.00 στο Πανθεσσαλικό, με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Παναγιώτη Ζώνα. Πάντως, η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του έμπειρου αμυντικού στην αγωνιστική δράση άρχισε, καθώς σε μία εβδομάδα θα μπορεί να λάβει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας. Εδώ και μέρες έχει ανεβάσει ρυθμούς και έχει ξεπεράσει το μυϊκό πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε κοντά τρεις μήνες.
Στο φιλικό με τη Βέροια ο Ντα Κόστα θα έχει την ευκαιρία να παίξει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και να πάρει παιχνίδι στα πόδια του. Ο Πορτογάλος μέσος στερείται αγωνιστικού ρυθμού, μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε δύο μήνες εκτός δράσης (επέστρεψε την περασμένη αγωνιστική, παίζοντας 60 λεπτά στο παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις