Νίκη πάση θυσία θέλει με Εθνικό Γαζ. ο Ολυμπιακός Βόλου (pregame)

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου στο σημερινό (12/1) παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League και για τον Βόρειο όμιλο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ στις 15.00 και είναι το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα ματς έδρας που θα δώσουν οι «ερυθρόλυκοι», καθώς…

…ακολουθεί η αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Το παιχνίδι χρειάζεται προσοχή, καθώς η ομάδα των Σερρών θα έρθει στο Βόλο να παίξει κλειστά στην άμυνα, με στόχο να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα πρέπει να βρουν τρόπους να διασπάσουν την αμυντική διάταξη των φιλοξενουμένων και να φτάσουν στο γκολ, ενώ παράλληλα θα επιδιώξουν να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν.
Αγωνιστικά προβλήματα στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν, με τον 39χρονο τεχνικό να παρατάσσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να διαχειριστεί και την κούραση που είναι λογικό να υπάρχει, καθώς η ομάδα την περασμένη Πέμπτη έδωσε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για το Κύπελλο και είχε λίγες μέρες μπροστά της να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για το παιχνίδι του πρωταθλήματος με την σερραϊκή ομάδα.
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν αναμένεται να προβεί σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη στο ματς με τον Παναιτωλικό. Ο Κολίτσι θα καθίσει και πάλι κάτω από τα δοκάρια, με τον Ζέρη να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας και τον Μαργαρίτη να αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά. Οι Γιαλούσης και ένας εκ των Μακρυδημήτρη, Μπάρμπα θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας. Οι Ρόκας και Μαρτίνεθ (πιθανότατα) θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, εκτός αν στη θέση του Ισπανού αγωνιστεί και πάλι ο Κορνελάτος. Στις πτέρυγες ο Μπιτάνγκ θα παίξει στην αριστερή πλευρά, ένας εκ των Θέου, Νικολιά θα αγωνιστεί ως δεξιός μεσοεπιθετικός, ενώ ο Μέζα, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα, θα παίξει πίσω από τον προωθημένο Διαμαντόπουλο. Ο μέσος από τη Βενεζουέλα θα αναλάβει το ρόλο του οργανωτή. Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Κασμερίδης, Καρράς, Ντινόπουλος και Σκοπελίτης.

Ο Εθνικός Γαζώρου
Περιορισμένες λύσεις από τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς για το παιχνίδι απέναντι στην πρώην ομάδα του. Ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου έχει στη διάθεσή του μόλις 17 ποδοσφαιριστές, με την αποστολή της σερραϊκής ομάδας να βρίσκεται από χθες Κυριακή στο Βόλο.
Οι Τσουβαλτσίδης, Κωφοκώτσιος και Κωνσταντινίδης είναι τραυματίες, οι Πολύζος και Πλαβούκος αποχώρησαν. Το θετικό είναι πως στην αποστολή βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς Λαζαρίδης. Στην αποστολή βρίσκεται και ο πρώην παίκτης του Ρήγα, Κώστας Κρεββατάς. Αναλυτικά οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς είναι οι εξής: Κραβαρίτης, Γούπος, Μερεσιώτης, Κοντσίδης, Κουκόλης, Παναγιωτίδης, Δέντσας, Νικολίτσας, Σαββίδης, Τσιλούλης, Χατζηδημητρίου, Κρεββατάς, Ναστέφσκι, Μαρίνου, Αγγελίδης, Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις