Εβδομάδα εξελίξεων για την Νίκη Βόλου

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή στην οποία εισήλθαμε για την Νίκη Βόλου, καθώς θα αποφασιστεί η συμμετοχή των ομάδων Νέων στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ ενώ αναμένεται και η πρώτη επίσημη απάντηση για την κατηγορία που θα αγωνιστεί ο σύλλογος την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Συγκεκριμένα στην αυριανή (13/1) συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ ο πρόεδρος του συνεταιρισμού θα παρουσιάσει το αίτημα της Νίκης για επαναφορά στην αγωνιστική δράση των ομάδων Κ20, Κ17 και Κ15 της ομάδας και εντός της ημέρας αναμένεται και οριστική απάντηση. Άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο ελπίζουν σε θετική ανταπόκριση των μελών της Λίγκας παρά τα αντικειμενικά κωλύματα που προκύπτουν. Ο κ. Μποροβήλος επανειλημμένα έχει αναφερθεί θετικά στο ζήτημα δίνοντας ελπίδες στους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής Νίκης για μία συγκαταβατική απάντηση των μελών της Λίγκας.

Εκτός της υπόθεσης των ομάδων Νέων της βολιώτικης ομάδας, την τρέχουσα εβδομάδα πιθανόν θα υπάρξει και μία πρώτη επίσημη απάντηση για την κατηγορία που θα αγωνιστεί την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Μέλη της Ερασιτεχνικής με επικεφαλή τον Πρόεδρό της, Γιάννη Ξάνθη θα επιδιώξουν συνάντηση με ανθρώπους του νομικού τμήματος της ΕΠΟ ώστε να απαντηθεί το ερώτημα που «καίει» αυτή την περίοδο όσους ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου: Την κατηγορία αλλά και τις προϋποθέσεις που θα μπορεί να αγωνιστεί η Νίκη Βόλου χωρίς χρέη και οικονομικά βάρη του παρελθόντος.

Πέρα από την κατηγορία που θα αγωνιστεί η βολιώτικη ομάδα θα πρέπει να διευκρινιστούν και οι προϋποθέσεις συμμετοχής της. Θα υπάρξει ποινή αφαίρεσης βαθμών στην Γ’ Εθνική και αν ναι, πόσοι θα είναι αυτοί;

Όλα αυτά τα ερωτήματα θα πρέπει να απαντηθούν από επίσημα χείλη, πριν ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας, τον οποίο θα αναλάβει σε πρώτη φάση μία επιτροπή ποδοσφαίρου που θα συστήσει ο Ερασιτέχνης με συμμετοχή των παλαιμάχων του συλλόγου.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις