Δοκιμές Τζαναβάρα στο φιλικό με Βέροια

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Τζαναβάρας, θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του στο φιλικό του Σαββάτου (12/11, 18.00) με τη Βέροια στο Πανθεσσσαλικό, ωστόσο, σκέφτεται να παρατάξει στην αρχική ενδεκάδα τους βασικούς και στο δεύτερο ημίχρονο θα κάνει αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αγωνιστεί ο Φελίπε Ντα Κόστα, ο οποίος είναι πίσω από πλευράς ρυθμού, εξαιτίας του τραυματισμού του και το αυριανό φιλικό θα τον βοηθήσει να αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να συνεργάζεται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.
Άλλωστε και ο ίδιος ο Πορτογάλος μέσος είχε τονίσει στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς, πως χρειάζεται χρόνο για να αποβάλει το άγχος, αλλά και το φόβο που υπάρχει, μετά τον τραυματισμό του. Όπως τόνισε, μέσα από τα παιχνίδια, αλλά και τις προπονήσεις θα βρει και πάλι τον εαυτό του, καθώς οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού περιμένουν πολλά από τον Ντα Κόστα.
Το αυριανό φιλικό προσφέρεται για γκολ και θέαμα, καθώς δεν θα υπάρχουν σκοπιμότητες και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν ελεύθερα, με σκοπό να ευχαριστήσουν με την εμφάνισή τους, τους φιλάθλους που θα δώσουν το «παρών» στο Πανθεσσαλικό.
Το σημερινό (11/11) πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση για τους παίκτες του Ολυμπιακού, υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Τζαναβάρα και των συνεργατών του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις