«Δίπλα στον Ολυμπιακό Β. για δύο ακόμη νίκες»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ, εν όψει των αγώνων που δίνουν το Σαββατοκύριακο η ανδρική και γυναικεία ομάδα για τα πρωταθλήματα της Α1 ΕΣΚΑΘ και Α2 γυναικών αντίστοιχα, με αντιπάλους τον Ίωνα και την Πυλαία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με την Πυλαία Θεσσαλονίκης για τη 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.
Η ομάδα μας, μετά τα τέσσερα νικηφόρα αποτελέσματα, εκ των οποίων τα τρία εκτός έδρας, επιστρέφει στο Βόλο, υποδεχόμενη την ομάδα της ΑΕ Πυλαίας Θεσσαλονίκης στοχεύοντας σε μια ακόμη νίκη που θα την σταθεροποιήσει στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος στη προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα θα στερηθεί των υπηρεσιών τόσο της Λαμπρινής Αγαγιώτου που τραυματίστηκε στο δεξί πόδι στον αγώνα με τη Δράμα, όσο και της Εύης Κυριατζίδου που τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στη προπόνηση της Τετάρτης. Στον αγώνα αυτό θα επανέλθει η Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, η οποία λόγω ίωσης, είχε μείνει εκτός αποστολής από τον αγώνα της Δράμας.
Παράλληλα η ανδρική μας ομάδα στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα αγωνισθεί με τον Ίωνα Βόλου, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και ώρα 18.00, στο κλειστό Γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος», στοχεύοντας στη τρίτη συνεχή νίκη της, παρά τα προβλήματα τραυματισμών(Κώστας Αλεξίου – Αλέξανδρος Λουλούδης) και τη στράτευση του Σωτήρη Αχριάνη.
Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια και τα αγόρια μας και στους προπονητές τους ενισχύοντας τα με τον μοναδικό τρόπο που έχουν οι φίλαθλοι μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις