Φιλική “πεντάρα” ο ΑΟ Τρίκαλα στους Μαύρους Αετούς

Την ευκαιρία να κρατήσει τους παίκτες των Τρικάλων σε αγωνιστική εγρήγορση, μετά την αναγκαστική απραξία λόγω της αναστολής των πρωταθλημάτων ελέω της επίθεσης κατά του σπιτιού του Μπίκα, είχε ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο προπονητής του ΑΟΤ χρησιμοποίησε ανά ημίχρονο όλους τους ποδοσφαιριστές, που είχε στη διάθεση του και εκείνοι του έδειξαν αρκετά ορεξάτοι κερδίζοντας με 5-0 τους Μαύρους Αετούς στο Ελευθεροχώρι.

Το ματς από εκεί και πέρα, δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική με τον ΑΟΤ να κυριαρχεί σε όλη τη διάρκεια του φιλικού σε σχέση με την ομάδα της Γ’ Εθνικής.
Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 29′ ο Νικολακάκης με σουτ για να διπλασιάσει τα τέρματα των Τρικάλων ο Παπαπαναγιώτου με κεφαλιά τέσσερα λεπτά αργότερα, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με το δείκτη του σκορ στο 3-0 χάρη σε σουτ του Μπαϊκαρά στο 42′.
Στο δεύτερο μισό του τεστ ο Μίνγκας στο 51′ χρίστηκε σκόρερ και το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Στογιάνοβιτς με πέναλτι στο 88′.
ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙΟΥ (Στέφανος Ψύχος): Θεολόγης, Νασιάκος, Τσιγάρας, Ρόμπος, Καραστέργιος, Αετόπουλος, Φλιούκας, Σκόνδρας, Γόρδιος, Τεντολούρης, Νάκου. Έπαιξαν και οι: Μανωλικίδης, Μουρίκης, Γρατσάνης, Κεχαγιάς και Ψύρρας.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Παπαδόπουλος, Νικολακάκης, Γκόλιας, Παπαπαναγιώτου, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς, Σερτζνίνιο, Γιαννιτσάνης.
Στο β’ ημίχρονο: Βουτσελάς, Λαμπάκης, Νιάρος, Σαρακατσάνος, Λεάντρο, Καρίκι, Στογιάνοβιτς, Στεφάνοβιτς, Μίγνκας (78′ Χιουσάι), Ράσιτς (78′ Ίλιτς), Δουκάκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις