Λ. Μπακάλης: Τον… πόλεμο των “μεγάλων” των πληρώνουν οι “μικροί”

Τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που οδήγησαν στην αναστολή των εθνικών πρωταθλημάτων, προβληματίζουν τους πάντες στον Ρήγα Φεραίο. Ο προπονητής των «κυανολεύκων», Λάκης Μπακάλης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε πως ο χώρος χρειάζεται τη δική του επανεκκίνηση. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Είναι πολύ θλιβερά αυτά που γίνονται στο ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή μαίνεται ένας πόλεμος ανάμεσα στους «μεγάλους» και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις τα πρώτα θύματα είναι οι «μικροί». Έτσι, σταμάτησαν όλα τα πρωταθλήματα και την «πληρώνουν» όλες οι ομάδες, ακόμη και αυτές της Γ’ Εθνικής που είναι μακριά από αυτόν τον πόλεμο.
Νομίζω πως δεν πάει άλλο. Πρέπει να γίνει επανεκκίνηση στο ποδόσφαιρο και να ασχοληθούν με αυτό άνθρωποι καθαροί από κάθε πλευρά. Φυσικά δεν μπορώ να γνωρίζω ποια θα είναι η κατάληξη. Ελπίζω μόνο να δοθεί ένα τέλος και τα πράγματα να μη γίνουν χειρότερα.
Για το κατά πόσο επηρεάζει αυτή η διακοπή τη δική του ομάδα, ανέφερε: «Κατ’ αρχάς να ελπίσουμε να επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα το γρηγορότερο δυνατόν παρότι από μία άποψη εμάς μας βολεύει να πάνε λίγο πιο πίσω διότι έχουμε ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών και θα έχουν περισσότερο χρόνο για να επιστρέψουν δυνατοί. Γι’ αυτή την Κυριακή εμείς δεν επηρεαζόμαστε γιατί ούτως ή άλλως δεν είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις. Εφόσον συνεχιστεί η διακοπή θα δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε αυτή την εξέλιξη, αφού ίσως χρειαστεί να δώσουμε φιλικά παιχνίδια για να κρατηθούμε σε αγωνιστική εγρήγορση».
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις