Τις δυνάμεις του με Βέροια μετρά σήμερα στο Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός Β.

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχει διακοπεί και ο Ολυμπιακός Βόλου φρόντισε σήμερα Σάββατο (12/11) να δώσει ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Βέροια. Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 18.00 στο Πανθεσσαλικό και οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους με αντίπαλο μια ομάδα από τη Σούπερ Λιγκ.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα και συστήματα.
Η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αναμένεται να παρατάξει τη βασική ενδεκάδα, η οποία και θα αγωνιστεί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Αλλαγές θα γίνουν στο δεύτερο ημίχρονο, προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι ποδοσφαιριστές και οι νεαρότεροι – σε ηλικία – παίκτες της ομάδας.
Για τον Φελίπε Ντα Κόστα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αγωνιστεί και να πάρει ένα παιχνίδι στα πόδια του, καθώς χρειάζεται να βρει αγωνιστικό ρυθμό, καθώς είχε να αγωνιστεί δύο μήνες (έπαιξε για πρώτη φορά φέτος στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τους Μαύρους Αετούς).

Τα εισιτήρια
Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο να βρεθεί σήμερα Σάββατο στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου και να απολαύσει την ομάδα σε ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι με μία δυνατή ομάδα της πρώτης κατηγορίας.
Αναφορικά με την είσοδο των φιλάθλων, να σημειωθεί ότι στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα διατίθενται κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αξίας 10€ , ενώ θα υπάρχουν κουπόνια ενίσχυσης των 5€ για τις γυναίκες και τα παιδιά άνω των 12 ετών, αλλά και τους ανέργους.
Τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών (με τη συνοδεία κηδεμόνα) θα εισέρχονται δωρεάν.
Οι φίλαθλοι, θα προμηθεύονται τα κουπόνια από τις 16.00 έως και την έναρξη του φιλικού αγώνα, ενώ η είσοδος θα πραγματοποιηθεί από τη δεύτερη πεζογέφυρα.
Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και για το φιλικό παιχνίδι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις