Ίωνας-Ολυμπιακός Β. αναμετρώνται για την Α1 ΕΣΚΑΘ

Μία νίκη και μία ήττα μετρά ο Ίωνας στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ. Η ομάδα του Άγη Τζούμα προέρχεται από εκτός έδρας ήττα από τον Γ.Σ. Νίκαιας με 65-49 και σήμερα στις 18.00 υποδέχεται τον δυνατό Ολυμπιακό Βόλου. Ο τεχνικός του Ίωνα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες

του στρατευμένου Βασδέκη και του Θ. Φαρμάκη, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Στη διάθεση του Άγη Τζούμα βρίσκονται οι Τζικόπουλος, Κ. Φωτιάδης, Τέγος, Τσαρούχας, Φ. Φωτιάδης, Κέτουλας, Ροδολάκης, Παλιόπουλος, Κυρτσόγλου, Ζέρζης, Ευθυμίου, Βασιλείου, Μ. Γεωργόπουλος, Σ. Φαρμάκης και πριν την έναρξη του παιχνιδιού δύο από τους παραπάνω παίκτες θα μείνουν εκτός 12αδας.
Ο Ολυμπιακός στοχεύει στην τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα (την περασμένη αγωνιστική νίκησε με 55-72 την Ανάληψη), με στόχο να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Φώνης Μαυρομιχάλης, είναι αυτά των τραυματιών Κώστα Αλεξίου και Αλέξανδρου Λουλούδη, οι οποίοι δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα. Επίσης, ο Σωτήρης Αχριάνης έχει κληθεί να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Ετοιμοπόλεμοι είναι οι Καραγεώργος, Γεωργίου, Τελλίδης, Καφάσης, Βλασταρίδης, Καραθάνος, Αναστασόπουλος Σκαμάγκας Παρασκευάς, Θέος, Μπαμπάνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις