“Μονομαχία” Ανάληψης-Γ.Σ. Βόλου στο ΕΑΚ

Στο κλειστό του ΕΑΚ στις 19.00 η Ανάληψη θα υποδεχθεί τον Γ.Σ. Βόλου, σ’ ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της Ανάληψης, Γιώργος Βλιώρας, αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς τιμωρημένος είναι ο Ντίκας και τραυματίες οι Στάμος και Συλεόπουλος, με τον τελευταίο να είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του, καθώς υπέστη τράβηγμα στην προπόνηση της Πέμπτης.
Στη διάθεσή του τεχνικού της Ανάληψης βρίσκονται οι εξής: Ίλτσογλου, Κατσετζής, Γαλανάκης, Κοντάκης, Παπαδούλης, Βελλίδης, Κωλέτσης, Μωϋσίδης, Ευαγγελινός, Φάκωνας, ενώ η 12αδα θα συμπληρωθεί και με δύο νεαρούς παίκτες από τα τμήματα υποδομής.
Ο Γ.Σ. Βόλου προέρχεται από δύο σερί νίκες, με τον Χρήστο Ζαρογιάννη να είναι ο παίκτης που οδηγεί τους «Μαυραετούς» στην επίθεση, έχοντας πετύχει σε δύο ματς 67 πόντους. Το τεχνικό δίδυμο των Κοσμάτου-Ντάκη δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον τραυματία Χριστομάνο και τον στρατευμένο Ζούρη. Την 12αδα θα αποτελέσουν οι: Κωστούλας, Καλογερόπουλος, Τσαπραΐλης, Ζήσης, Σουλιώτης, Παυλόπουλος, Τσίρος, Σιδέρης, Κουρουπάκης, Σπανόπουλος, Ζαρογιάννης, Ντάκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις