Με Ν.Α. Νίκης αγωνίζεται ο Γ.Σ. Αλμυρού

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στο κλειστό του Αλμυρού, σήμερα στις 18.00. Ο τοπικός Γυμναστικός υποδέχεται τους Ν.Α. Νίκης, με τις δύο ομάδες να μην έχουν ακόμη γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης. Ο Αλμυρός προέρχεται από ήττα την περασμένη αγωνιστική από την ΑΕΒ Διμηνίου με 71-64.

Ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης, προπονητής του ΓΣΑ, θα έχει στη διάθεσή του τους εξής παίκτες: Κοντοστάθη, Καραγιώργο, Θ. Μαμούρα, Καραπτσιά, Ποζιόπουλο, Π. Μαμούρα, Παραλίκης, Χατζόπουλο, Βαλαμούτη, Θέο.
Από την άλλη πλευρά, οι Ν.Α. Νίκης είχαν ηττηθεί στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής από τη Νίκη με 86-30 και θέλουν σήμερα να πάρουν τους δύο βαθμούς, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο.
Το προπονητικό δίδυμο των Νέων Αθλητών Στέφανος Τύμπας και Κώστας Μανωλόπουλος έχουν εκτός πλάνων τους Λωρίτη και Νικολόπουλο. Ο πρώτος είναι τραυματίας, ενώ ο δεύτερος θα απουσιάσει για επαγγελματικούς λόγους.
Η σύνθεση των Νέων Αθλητών: Σαπούνης, Ράπτης, Καζεπίδης, Ρουσιώτης, Αγραφιώτης, Σούλης, Τινάνας, Ανδρεόγλου, Παναγιώτου, Χρηστομάνος, Πανιόπουλος, Παπαδόπουλος, Λυκίδης, Καλιντζέος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις