Φιλική ήττα για Αστέρα Πετριτή

Φιλική νίκη με 3-0 πέτυχε η ομάδα της Κέρκυρας επί του Αστέρα Πετριτή, την Παρασκευή (11/11) στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου. Στην ομάδα του Αστέρα Πετριτή εντάχθηκε ο Πάρης Τριβυζάς, ο άλλοτε «μικρός» του ΑΟ Κέρκυρας, του Ολύμπου και της CorfuFC, που το τελευταίο διήμερο συμμετείχε στις προπονήσεις του Αστέρα ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής κα στο φιλικό.

Η Κέρκυρα επικράτησε με 3-0, έχοντας πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Ανδρεόπουλο, που πέτυχε δύο γκολ αλλά η ομάδα του Γιάννη Χονδρογιάννη έβγαλε θετικά στοιχεία, κυρίως στο 2ο ημίχρονο, όταν μέτρησε δυο πολύ καλές στιγμές, με Γούναρη και Γεωργοπάλη (στη μία, πρόλαβε ο Αντιλέχου, στην άλλη «μίλησε» ο τερματοφύλακας). Συν ένα εν κινήσει πλασέ του Γούναρη στο δοκάρι, μετά από ωραία μπάλα του Καλούδη.

Βεβαίως, η Κέρκυρα διατήρησε το «πάνω χέρι» στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έχοντας ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Για την ιστορία, το σκορ άνοιξε ο Ανδρεόπουλος στο ημίωρο. Στο 36′ ο Παμλίδης έκανε το 2-0, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στην επανάληψη (63′) ξανά ο Ανδρεόπουλος.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους εξής:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μ. Γρηγορίου): Αραμπατζής, Ανδρεόπουλος, Αντιλέχου, Ναζίμ, Τζανουλίνος, Ντουαλά, Παμλίδης, Γεωργακόπουλος, Γρομητσάρης, Χιτντζίδης, Αρναρέλλης. Έπαιξαν και οι: Τριαντάφυλλος, Τρεπεκλής, Γκερέκος.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γ. Χονδρογιάννης): Ριγανάς, Τζήλιος, Λέσσης, Πολύζος, Πάγκαλης, Γράντος, Γαστεράτος, Τόμπρος, Γούναρης, Μάμαλος, Ρούμπος. Έπαιξαν και οι: Αυλωνίτης, Νικομάνης, Καλούδης, Τσιάβος, Βλαχόπουλος, Γεωργοπάλης, Τριβυζάς, Κορμπάς, Φωτεινός.

Corfusports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις