Νικηφόρο ντεμπούτο Χατζάρα στον πάγκο της Πύδνας

Νικηφόρο το πρώτο παιχνίδι της Πύδνας με τον Γιώργο Χατζάρα στον πάγκο της. Η ομάδα του Κίτρους επηβλήθηκε με 1-0 στο φιλικό παιχνίδι που έγινε με τον Διαγόρα Σεβαστής, με τον έμπειρο τεχνικό να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα και να παίρνει μια αρχική εικόνα της νέας του ομάδας.

Ένα αξιόπιστο φιλικό παιχνίδι και για τον Διαγόρα, που παρέμεινε σε υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς και έδωσε την ευκαιρία στον Κώστα Παπαδόπουλο να χρησιμοποιείσει νέα σχήματα και παίκτες σε διαφορετικές θέσεις ώστε να έχει την ανάλογη εικόνα σε περίπτωση που αυτό χρεισθεί μελλοντικά να συμβεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Χατζάρας εκθείασε σε δηλώσεις μετά τον φιλικό αγώνα με τον Διαγόρα, την πολύ καλή δουλειά που όπως είπε έκανε ο πρωκάτοχος του Αποστόλης Στύλος τον οποίο και αντικατέστησε στον πάγκο της ομάδας του Κίτρους.

Στην πρώτη φάση του αγώνα από σέντρα του Δεμηρτζόγλου δεν έπιασε όπως ήθελε την κεφαλιά ο Χατζηκωντίνου με τη μπάλα να περνάει από τους παίκτες των δυο ομάδων.
Η Πύδνα απάντησε με σουτ του Μακράκη που πέρασε άουτ στο 12΄και ο ίδιος παίκτης στο αμέσως επόμενο λεπτό μπήκε μέσα στην περιοχή του Αλυσανδράτου και σούταρε για να περάσει ελάχιστα άουτ και πάλι η μπάλα στην προσπάθεια του.

Στο 15΄νέο σουτ του Κατσιαμήτα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Διαγόρα και το ίδιο έγινε στο 20΄με τον επιθετικό της Πύδνας αυτή τη φορά να σουτάρει από κοντά και πλάγια. Στο 23΄το σουτ του Δεμηρτζόγλου έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Κούζας. Καλό σουτ του Μπαλή πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αλυσανδράτου στο 36′. Στο 38΄ όμως ο Μπαλής θα ανοίξει αυτή τη φορά το σκορ, όταν το σουτ που θα επιχειρήσει θα βρεί στα σώματα των παικτών του Διαγόρα και θα αλλάξει πορεία και θα ξεγελάσει τον Ρωμανίδη καταλήγοντας στο βάθος των διχτύων του.

Στο 43΄ μακρινό σουτ του Μπαλή θα διώξει πάνω από τα δοκάρια του ο Ρωμανίδης. Στο 60΄καλό σουτ του Σαμανίδη απέκρουσε ο Χατζηπαναγής. Καλή ευκαιρία για το 2-0 έχασε ο Κυπαρίσσης στο 75΄όταν από ωραία κάθετη πάσα του Μπαλή, έκανε με μια το πλασέ πρίν η μπάλα πέσε κάτω κι αυτή πέρασε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ίτσιου.

Απο καραμπόλα λίγο έλειψε να γίνει το 1-1 στο 87΄ όταν σε διώξιμο ατου Στούμπου μέσα στην περιοχή του Παπατολίκα, η μπάλα βρήκε στο στήθος του Ανδρονικίδη και κατέληξε λίγο έξω απο το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Διαιτητής ήταν ο Συμεωνίδης.

Πύδνα Κίτρους (Γιώργος Χατζάρας): Κούζας (35΄Χατζηπαναγής-65΄Παπατολίκας), Ραπτόπουλος (46΄ Κόλα), Καραγκούνης (46΄Γούτσιος), Κωτσιόπουλος, Στούμπος (46΄Τσαρταρής), Δήμας, Μπαλής (46΄Παυλίδης), Κατσιαμήτας (46΄Κυπαρίσσης Γ.), Στεφανίδης (46΄Ένιο Πέτρο), Ιορδανίδης (46΄Μενεγκούσο), Μακράκης (46΄Κυπαρίσσης Ν.)

Διαγόρας Σεβαστής (Κώστας Παπαδόπουλος): Αλυσανδράτος (36΄Ρωμανίδης-65΄Ίτσιος), Τάχος, Κούμπουλα (46΄Σκλιοπίδης), Αβραμίδης (70΄ λ.τ. Ανδρονικίδης), Δημητρίου (46΄Λαγδάρης), Τσιώμης, Δεμηρτζόγλου (46΄Σαμανίδης), Κουντουριώτης (46΄Βασίλιεβιτς), Καρατζάογλου, Χατζηκωνσταντίνου, Καράμπελας

pieriasport.blogspot.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις