Πήρε το ντέρμπι η Μακρινίτσα, 1-0 τον Πηλέα

Η Μακρινίτσα ήταν η νικήτρια του ντέρμπι κορυφής με τον Πηλέα στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ, υποχρεώνοντας τον Πηλέα στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, μετά από τέσσερις σερί νίκες στο ξεκίνημα. Η ομάδα του Χρήστου Κολημήτρα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 12′ με τον Ντελάκο, ενώ στο 22′ ο ίδιος παίκτης με δυνατό σουτ σημάδεψε το δοκάρι.

Ήταν ένα ισορροπημένο ματς, το οποίο θα κρινόταν στο γκολ, με τον Πηλεά στη συνέχεια να έχει ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο, η άμυνα της Μακρινίτσας κράτησε το μηδέν. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Μακρινίτσα δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ στο πρωτάθλημα. Άριστη η διαιτησία του κ. Κούστα.
ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Πρωτούλης, Βαρώτας, Φράγγος, Κωνσταντινίδης, Σαρακατσάνος, Καλόγηρος, Γουλιώτης (63′ Γάκιας), Ντελάκος (93′ Κοντορίζος), Παρίσης, Μεταξάς (53′ Κανάβας), Πολύζος.
ΠΗΛΕΑΣ: Φηύβγας, Χιούσι, Βαρσαμάς, Βαΐτσης, Αλβανόπουλος (75′ λ.τρ.Κουτσογιάννης), Αντζούρης (46’Αγγέλης), Μπραχιμάι, Τσουκάλης, Δημόπουλος, Θάνος, Μπαρμπαγεωργόπουλος (70′ Ζουλένκο).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις