Επιστροφή στις νίκες για Ιάσονα Α.Μ. 3-1 τον Τοξότη

Μετά από δύο ήττες, ο Ιάσων Α.Μ. επέστρεψε στις επιτυχίες και νίκησε με 3-1 τον Τοξότη στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ιάσονα, αν και κουρασμένοι από την προσπάθεια της περασμένης Τετάρτης με τον Σαρακηνό στο Κύπελλο, ήταν καλύτεροι και πήραν δίκαια τους τρεις βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε στο 17′ ο Ζατσάι με ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια δεξιά, περνώντας τη μπάλα πάνω από το σώμα του Κοντογιάννη και στέλνοντάς την στα δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 58′, ο Καλογριάς με σουτ μετά από ασίστ του Τσίγκα με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0, αποκτώντας σημαντικό προβάδισμα στην υπόθεση νίκη.
Ο Τοξότης προσπάθησε να αντιδράσει και στο 82′ μείωσε το σκορ σε 2-1 με τον Ηλία Τσένα,μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι. Όμως, στο 89′ ο Ζατσάι και πάλι με κοντινό πλασέ έγραψε το 3-1, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι, «κλειδώνοντας» τη νίκη για τον Ιάσονα.
ΙΑΣΩΝ Α.Μ.: Κωνσταντίνου, Κοτσαλής, Γούσιας, Σπύρου, Τσίγκας, Κάβουρας, Σιόβας (46′ Θεοδωρόπουλος), Χριστοδούλου, Ζάχος (69′ Βαρελόπουλος), Ζατσάι, Καλογριάς (79′ Γεωργούλας)
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κοντογιάννης, Λένα, Κυλαδίτης (80′ Τσιμπρίδης), Α. Βέτσικας (75′ Μάρκος), Στρούγγης, Τσιατσιάνης, Γ. Βέτσικας, Παραδάκης, Τριχιάς, Πελεκούδας (65′ Παρασχούδης), Τσένα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις