Έκανε την ανατροπή… πήρε τους βαθμούς ο Απόλλωνας

Τους πρώτους βαθμούς και μάλιστα με εκτός έδρας νίκη, πήρε ο Απόλλων Καναλίων, επικρατώντας στην Αγ. Παρασκευή επί της γηπεδούχου ομάδας με 2-1. Η πρώτη νίκη της ομάδας του Κ. Ρέπου, που από σύμπτωση ήρθε στη γειτονιά που γεννήθηκε και μεγάλωσε, ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι ήρθε με ανατροπή, αφού οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με την έναρξη του β’ ημιχρόνου…

Το α’ ημίχρονο της αναμέτρησης δεν ήταν καλό και οι φάσεις περιορίστηκαν σε ένα οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων, μόλις στο 2′, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρμαρινού, με τη μπάλα να χτυπά στη συνέχεια στο έδαφος κοντά στη γραμμή τέρματος και δυο σουτ των φιλοξενούμενων που έγιναν έξω από την περιοχή και πέρασαν ελάχιστα έξω από την εστία του Τσιτσιρίκου.
Τα καλύτερα ήρθαν στο β’ μέρος, όπου αρχικά η Αγ. Παρασκευή άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ (47′), με σουτ του Παπακώστα έξω από την περιοχή, ενώ η συνέχεια άνηκε στους παίκτες του Απόλλωνα και ιδιαίτερα στον Ανέστη Μαστακούλη, που με δυο δικά του τέρματα έδωσε το «τρίποντο» στην ομάδα του. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθαν στο 50′ με πλασέ μετά από πάσα του Σιουρή και το τελικό 1-2, διαμορφώθηκε στο 67′ με μακρινό συρτό του σουτ που έστειλε τη μπάλα στη γωνία της εστίας του Τσιτσιρίκου.
Στο 85′ ο Γιαννακούρας βγήκε ε τετ α τετ που εξουδετέρωσε ο Τσιτσιρίκος, αποσοβώντας το 1-3, στο 88′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Στ. Μαλακασιώτη, ενώ νωρίτερα στο β’ ημίχρονο έχασαν δυο ευκαιρίες για να σκοράρουν με τους Μαρμαρινό και Μαλακασιώτη για να σκοράρουν.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Κλώθος (73′ Λιάτσικος), Καψάλης Γιάτσιος, Παντελόλγου, Σιγάλας, Παπακώστας, Μαλακασιώτης, Καψάλης ( 68′ Παπουτσής) Καραγιάννης, Μαρμαρινός (83′ Κόφφας), Κουσιαρής
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝ: Μοράβα, Πάντσιος, Φέιζο (70′ λ τρ. Καράνταγλης), Γεωργουλάκος, Μάρκου, Παναγιωτάκης, Αν. Μαστακούλης (80′ Δ Καλαμίδας), Βασιλείου, Γιαννακούρας, Τσιουρής, Γ. Καλαμίδας (46′ Φώτου)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις