Πρώτη νίκη με εκτός έδρας «τριάρα» ο Κένταυρος Ν.Π.

Τους πρώτους βαθμούς του, με νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, πέτυχε ο Κένταυρος Ν. Πηλίου, επικρατώντας στο γήπεδο Ι. Μ. Δημητριάδος επί του Εθνικού, με 3-0. Αυτό το αποτέλεσμα έφερε και την παραίτηση του Παναγιώτη Ζορδομπά, που πλέον δεν συνεχίζει με την ομάδα του Εθνικού…

Το σκορ άνοιξε στο 6′ με αυτογκόλ, σε προσπάθεια του Μωραΐτη να διώξει τη μπάλα, η οποία αργοκύλησε στο βάθος της εστίας της ομάδας του.
Στο 56′ έγινε το 0-2, όταν ο Μαγγασιανός έκλεψε τη μπάλα, έκανε το «ένα- δυο» με συμπαίκτη του, βγήκε στον κενό χώρο και σκόραρε περνώντας και τον αντίπαλο τερματοφύλακα που επιχείρησε έξοδο.
Το τελικό 0-3 έγινε στο 67′ με σκόρερ το Βαγγέλη Γώγο, που δέχτηκε ασσίστ από τον Γεωργιάδη στο ύψος του πέναλτι και πλάσαρε.
Οι παίκτες του Εθνικού πίεσαν μόνο με στημένες μπάλες, χωρίς να καταφέρουν να κάνουν κάτι ουσιαστικό.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπέικος, Σαραφίδης, Σκοτεινιώτης, Συμεωνίδης, Μωραΐτης, Καζδαρίδης, Πελεκάνος, Θανόπουλος, Αλτίνης (46′ Οσμάνι), Παλάσης, Παλάντζας (57′ Βέργος)
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π.: Καρπαθάκης, Λαμπαδάρης, Τσατσάνης (70′ Σαρακατσάνος), Τσιργής, Πανάρετος, Μιτσάι, Θ Γώγος, Ευ Γώγος, Τζίκας, Ν. Μαγγασιανός (80′ Μουστάκας), Γεωργιάδης (82′ Μαϊτιανός)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις