Ισόπαλοι… και στα δοκάρια!

Χωρίς νικητή και σκορ, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στην Αγχίαλο, μεταξύ της τοπική ομάδας και των Μυρμιδόνων, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β ΕΠΣΘ. Στην αναμέτρηση χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες και οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, μένοντας το αποτέλεσμα το 0-0…

Για τους γηπεδούχους η καλύτερη στιγμή ήταν στο 30′ με τον Τσιάτσιο, που σούταρε από μακρινή απόσταση, για να δει τη μπάλα να χτύπα στο κάθετο δοκάρι, αφού προηγουμένως ο αντίπαλος τερματοφύλακας Γώγος, με τα ακροδάχτυλα της άλλαξε πορεία.
Για τους φιλοξενούμενους, η αντίστοιχη φάση ήταν στο 35′ με τον Τσάμη, ο οποίος αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα Ρομανό, το πλασέ που επιχείρησε δεν ήταν εύστοχο, αφού η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Δημήτρη Μπούρχα, στο 70′.
ΦΘ ΑΓΧΙΑΛΟΥ: Ρωμανός, Πιτσάβας (50′ Λάζογλου), Αποστολόπουλος, Σίμος, Μαυρόπουλος, Τσέλιος, Τσάμης, Τσακόγιας, Μαγγιώρος, Ζέτσικας,(80′ Αρμεν), Σγατζής (60′ Καπέτσος)
ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Γώγος, Τσιάτσιος, Κοντοβάς, Βέργας (80′ λ. τρ. Στέκας) Κουφάκης, Ε Μάντζαρης (60′ Ν Μάντζαρης), Π Μπούρχας, Δ Μπόυρχας, Χαλάτσης, Νικηφοράκης (65′ Ζάρας), Πιπινής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις